Nilfisk Alto – gama daneză de aspiratoare comerciale și industriale

Să ne întoarcem (doar cu gândul) în perioada în care curățenia ocupa mare parte din zi, iar singurele ustensile de ultimă generație erau periile, măturile şi cârpele de curăţenie. Din fericire, astăzi avem la îndemână aparatură modernă, iar efortul și timpul pe care îl petrecem făcând curațenie s-a redus considerabil, datorită tehnologiei moderne.

Istoria brand-ului danez Nilfisk începe în 1906, atunci când fondatorul P. A. Fisker  începe să producă motoare pentru râşniţe de cafea, instrumente pentru utilaje, ventilatoare şi burghie. Cu toate acestea, adevăratul progres a fost înregistrat atunci când inginerul electrician a inventat un produs revoluționar – Nilfisk C1 – aspiratorul care cântărea numai 17,5 kilograme şi care putea fi manevrat de o singură persoană!

Astăzi, Nilfisk  este unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie. În același timp, gama Nilfisk Alto este soluția pentru o problemă permanentă – lucrurile se murdăresc şi trebuie să fie curăţate, fără prea mult efort sau timp pierdut!

Gama profesională  este recomandată pentru toate unitățile în care este necesar ca nivelul de zgomot să fie unul scăzut, precum: hoteluri, şcoli, spitale, fabrici, magazine, birouri, depozite sau unităţi comerciale. Nilfisk Alto asigură o utilizare uşoară şi eficientă atât în mediile umede cât și în cele uscate, fără schimbarea filtrului.  Aspiratoarele industriale, monofazate și trifazate, sunt ideale pentru profesioniștii care au nevoie de putere și performanță. Gama de apiratoare industriale Nilfisk Alto se împarte în:

  • Aspiratoare monofazate pentru medii uscate;
  • Aspiratoare compacte monofazate pentru medii umede și uscate;
  • Aspiratoare monofazate pentru medii umede și uscate;
  • Aspiratoare trifazate ued uscate;
  • Aspiratoare industriale pentru sănătate/siguranță pentru medii umede și uscate:

Clasa M – pentru profesioniştii care au nevoie de nivel scăzut de zgomot, ergonomie, folosinţă îndelungată şi performanţă fiabilă.

Clasa H – când nu doriţi să vă compromiteţi siguranţa în timpul lucrului.

ATTIX 965 H/M SD XC – cel mai puternic aspirator pentru praf nociv de clasă M şi H.

TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

ATTIX 995-0H/M TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

Cauți soluții avantajoase pentru curățenie?

Echipamente pentru curățenie Nilfisk

Atunci îți facem cunoștință cu unul dintre cele mai importante branduri  în materie de echipamente de curățenie! Se numește Nilfisk și promite curățenie lună atât în mediul rezidențial cât și în cel industrial! Gama Nilfisk Alto înseamnă aparate de curățat cu presiune, aspiratoare şi echipamente pentru îngrijirea pardoselilor, pentru domenii precum agricultură, industria auto şi industrie, pentru contractorii care prestează servicii de curăţenie dar și pentru consumatorii privaţi.

Ce beneficii aduc echipamentele Nilfisk?

  • Performanță, confort și ușurință în utilizare;
  • Nivel înalt de durabilitate ce contribuie la reducerea costurilor pentru întreţinere şi, în consecinţă, la reducerea costurilor totale pentru curăţenie;
  • Eficienţă în curăţenie cu mai puţină energie, mai puţină apă, mai puţin detergent;
  • 60% din toate produsele Nilfisk-Advance lansate în 2010 prezintă îmbunătăţiri pentru mediul înconjurător;
  • Sistemul brevetat de control al dozajului reduce consumul de apă cu până la 50% şi consumul de detergent cu până la 25%.

Cu sediul principal în Danemarca și cu o tradiție de peste 100 de ani în producerea echipamentelor de curațenie profesionale și industriale, produsele Nilfisk sunt alese de milioane de clienți din întreaga lume. Indiferent dacă ai nevoie de un produs din gama comercială sau de un produs din gama industrială, vei găsi cu siguranţă echipamente de cea mai nouă generaţie în materie de putere,  curăţare, ergonomie dar și costuri reduse pentru curăţenie.