Academia Metatools

„Profesia unui lider este să crească alți lideri” – Robin Sharma

Robin S. Sharma este un scriitor și conferențiar canadian în domeniul leadership-ului, al motivației și al dezvoltării personale.

Pentru că suntem în continuă dezvoltare, iar educația este importantă pentru noi, am deschis porțile Metatools Academy!

De ce? Pentru că ne dorim un spațiu dotat pentru work-shop-uri, training-uri și demonstrații de utilizare a produselor. De asemene, bibiloteca noastră va conține documente și materiale despre detaliile tehnice ale produselor. Am avut prima lecție, împreună cu o parte din colegii noștri din vânzări și service!

Academia ne oferă posibilitatea de a utiliza sculele electrice noi, prin teste și aplicații. Informațiile acumulate ajută la o înțelegere mai bună a produselor, ceea ce ajută departamentele de vânzări, asistență tehnică și service. Mai mult decât atât, clienții și partenerii noștri pot participa la work-shop-urile susținute în cadrul Academiei Metatools. Există săli dotate corespunzător, care permit desfășurarea oricărui proiect pe care dorim să îl punem în practică.

Prin această investiție, ne dorim ca toți care beneficiază de activitățile susținute în incinta Academiei să fie conștienți de nevoile pieței, tendințele acesteia, noile tehnologii, varietatea de produse și nu în ultimul rând, punem accent pe dezvoltarea de cunoștinţe practice.

Formular cerere:

    Tipul de curs/pregatire:

    Date de contact: