Black Week – 7 zile de prețuri incredibile!

Reduceri Black Week Metatools

În intervalul 16-22 noiembrie, cumpără scule electrice, scule de mână, scule pentru instalatori, motounelte, echipamente pentru curățenie și echipamente pentru protecția muncii la prețuri reduse!

Vezi ce branduri internaționale am selectat pentru tine:

 • RIDGID – Echipamentele RIDGID sunt cunoscute în întreaga lume ca produse de vârf ale industriei, care permit profesioniștilor să-şi finalizeze lucrările mai rapid şi într-un mod mai fiabil.
 • REMS – REMS este unul dintre principalii producători de maşini şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Din 1909, anul fondării, REMS produce scule pentru prelucrarea ţevilor, în special pentru instalații sanitare şi de încălzire.
 • RUKO – RUKO oferă cel mai complex sortiment de unelte pentru găurirea metalelor și a lemnului.  Întrucât obiectivul companiei este creșterea permanentă a productivitatii, compania RUKO investește continuu în cele mai noi tehnologii și instalații de finisare.
 • SATA – Sculele SATA fac parte din portofoliul gigantului american Apex Tool Group și sunt proiectate pentru utilizarea în cele mai diferite industrii. Folosite la nivel mondial de către profesioniști, sculele SATA sunt create pentru a răspunde la nevoile celor mai exigenți utilizatori, de la industria reparațiilor auto până la mentenanță.
 • KNIPEX – Cu o experință de peste 125 de ani în producerea sculelor de mână, cleştilor şi patenţii KNIPEX au un standard de calitate neegalat în piaţă. Astăzi, gama de produse Knipex este formată din aproximativ 1000 de articole, ceea ce permite selecţia optimă pentru fiecare domeniu de utilizare – chiar şi pentru domenii moderne, precum tehnica solară, energia eoliană sau industria aviatică.
 • FELO – Uneltele FELO sunt concepute pentru profesioniştii care se bazează pe ergonomia, versatilitate şi longevitate lor, chiar şi în medii de lucru mai dificile. Sculele de mână marca Felo au o tradiție ce datează încă din anul 1878.
 • STIHL – STIHL este cea mai vândută marcă de motoferăstrău la nivel mondial, iar cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.
 • NILFISK – NILFISK  este unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie.  Cu sediul principal în Danemarca și cu o tradiție de peste 100 de ani în producerea echipamentelor de curățenie profesionale și industriale, produsele Nilfisk sunt alese de milioane de clienți din întreaga lume datorită calității.
 • BOSCH – Divizia de Scule Electrice a Grupului BOSCH este lider mondial pe piaţa sculelor electrice, a accesoriilor aferente și a aparatelor de măsură. Cu mărci precum Bosch, Skil şi Dremel, divizia se caracterizează prin concentrare pe clienţi şi progres tehnologic. Prin toate produsele și serviciile sale, produsele Bosch sunt  inovatoare, dar şi utile. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viaţă”.
 • MAKITA –  MAKITA este cel mai important producator japonez, cu recunoaştere internaţională, de scule electrice portabile. Compania proiectează şi produce o gamă extinsă de scule electrice care include: fierăstraie circulare, fierăstraie pendulare, rindele, mașini de înșurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare şi şlefuitoare, maşini staţionare pentru prelucrarea lemnului, scule pneumatice şi mașini pentru grădinărit.
 • DEWALT – DEWALT si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesioniști. În cei 80 de ani de existență, brand-ul american a reușit să își câștige reputaţia în rândul utilizatorilor profesionişti prin robustete, putere, precizie și ergonomie.
 • BLACK&DECKER – BLACK&DECKER produce scule electrice si accesorii, produse pentru îngrijirea casei și sisteme de fixare. De la mașini de găurit și slefuitoare, mașini de tuns iarba, trimmere de gazon și produse de uz casnic, produsele Black&Decker sunt proiectate pentru performață.
 • IWELD – Toate echipamentele IWELD oferă performanţe de sudare ridicate şi au, în acelaşi timp, o greutate redusă, fiind portabile și ușor de transportat. Echipamentele de sudare IWELD înseamnă nu numai produse şi piese de schimb la prețuri atractive, dar şi soluţii eficiente, economice şi competitive, aplicabile atât în producţia industrială cât și la prelucrarea ocazională a metalelor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *