Pocket Assistant, noua aplicație de la Bosch

Bosch Pocket Assistant

Pocket Assistant este noua aplicație lansată pe piața din România de către producătorul german Bosch. Aplicația se adresează tuturor celor care își doresc informații la îndemână, printr-un singur click.  Aplicația este unică deoarece folosește un set complex de algoritmi pentru analizarea și obținerea unor imagini de înaltă rezoluție. Aceasta înseamnă că, în loc să scaneze un cod de bare, utilizatorii pot pur și simplu fotografia produsul folosind camera foto a smartphone-ului.  App-ul permite scanarea sculelor Bosch ambalate şi neambalate, precum şi a accesoriilor pentru acestea. Aplicația se poate descarca gratuit de pe Google Play sau din App Store.

Toate produsele REMS, într-o aplicație gratuită

Rems AppREMS App este cea mai recentă aplicație lansată de producătorul german de mașini și scule pentru prelucrarea țevilor.  După descărcare,  tot ce trebuie să faci este să scanezi logotipul sau fotografia produsului, codul QR sau calendarul de perete REMS, iar aplicaţia va afişa descrierile de produs, cărţile tehnice, cataloagele de piese de schimb sau videoclipurile de prezentare.

Pentru iOS aplicația se descarcă gratuit din Apple AppStore, iar pentru telefoanele inteligente cu sistem Android din Google Play. Astfel, utilizatorul are acces imediat la toate cărţile tehnice, cataloagele de piese de schimb, informaţiile despre produs sau videoclipurile de care are nevoie, în timp real.

REMS este unul dintre principalii producători de maşini şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Din 1909, anul fondării, REMS produce scule pentru prelucrarea ţevilor, în special pentru instalaţii sanitare şi de încălzire. Fabrica REMS este situată în Waiblingen, lângă Stuttgart, în centrul industriei high-tech germane. Toate produsele REMS îndeplinesc normele de siguranţă şi prevenire a accidentelor şi satisfac standardele europene corespunzătoare, în acord cu directivele CE. În plus – cu excepţia câtorva scule manuale care nu au relevanţă privind siguranţa – toate produsele REMS sunt testate şi aprobate de institute de testare independente, de exemplu TÜV. În acest fel, toate produsele REMS satisfac standarde foarte ridicate privind siguranţa funcţionării şi siguranţa operatorului.

Prima aplicație care protejează acumulatorii sculelor electrice

Prima aplicație care protejează acumulatorii sculelor electrice

Tehnologia telefoanelor inteligente este folosită tot mai mult de constructorii profesioniști pentru a crește productivitatea și pentru a lucra mai eficient, iar orice sculă electrică DeWalt dotată cu acumulatori  XR 18V Tool CONNECT (de 2.0 sau 5.0AH)  poate fi conectată la un dispozitiv mobil pe o distanță de 30 de metri prin intermediul aplicației Tool CONNECT – un sistem cu conectivitate Bluetooth ce asigură constructorilor profesioniști un mod mai rapid, ușor și inteligent de a întreține scule profesionale DeWalt.  Prin intermediul aplicației puteți să:

  • Verificați rapid dacă mai multe scule sunt la locul lor și dacă acumulatorii sunt încărcați;
  • Puteți opri sculele dacă acestea nu mai sunt în zona de lucru agreată;
  • Puteți împrumuta sculele pentru o perioada specifică de timp;
  • Puteți crea alerte personalizate pentru a monitoriza sănătatea și performanța acumulatorilor.

 

Avantajele aplicației Tool CONNECT de la DeWalt:Prima aplicație care protejează acumulatorii sculelor electrice

Managementul inventarului

După ce au fost conectați prin intermediul aplicației Tool CONNECT, acumulatorii (și sculele electrice aferente) pot fi localizați și identificați cu ușurintă. Inventarul rapid poate fi făcut la începutul și sfârșitul unei lucrări pentru a vă asigura că toți acumulatorii sunt complet încărcați și se află în imediata vecinătate. Obiectele uitate sau rătăcite pot fi identificate cu ușurință, fără căutări ce vă consumă timpul.

Funcția “Împrumută”

Funcția “Împrumuta” a aplicației Tool CONNECT permite proprietarilor ținerea evidenței sculelor împrumutate. Aplicația va dezactiva automat acumulatorul și va notifica proprietarul asupra datei de expirare a împrumutului.

 Securitate

În cazul unui furt sau dacă sculele depășesc perimetrul de lucru definit, constructorii profesionali pot dezactiva automat acumulatorul Tool CONNECT pentru a preveni utilizarea acestuia.

 Personalizare și diagnosticare

Utilizatorii aplicației Tool CONNECT își pot crea alerte pentru a monitoriza statusul acumulatorilor. Aceste notificări includ alerte pentru nivel scăzut de încărcare și pot vedea timpul rămas de folosire. Utilizatorul poate alege să dezactiveze acumulatorul când acesta se află în afara razei de acoperire sau în cazul unor temperaturi mari de funcționare, pentru a evita deteriorarea acumulatorului.

Aplicația DeWalt Tool CONNECT este disponibilă pentru descărcare gratuită în App Store pentru telefoanele inteligente (modelele iPhone 4, 5, 6 și mai noi) și tablete (iPad Mini și modelele Air) ce folosesc un sistem de operare iOS.

 

Adezivul potrivit, la un click distanță prin aplicația Adhesive Finder

Aplicația Adhesive Finder de la Weicon

Compania Weicon GmbH & Co. KG a lansat recent aplicația Adhesive Finder, ce ajută utilizatorul să identifice exact adezivul de care are nevoie, în funcție de criteriile de căutare și de caracteristicile tehnice specificate. Concret, orice utilizator cu acces la Internet poate accesa versiunea în limba română sau în limba engleză a aplicației și poate identifica produsul pe care îl dorește, chiar dacă nu este complet familiarizat cu gama de produse Weicon.

Utilizatorul își poate alege materialul, metoda de lipire, rezistența sau chiar temperatura la care adezivul să reziste, iar în funcție de specificațiile tehnice pe care le caută, aplicația recomandă doar produsele care se încadrează în limitele stabilite. Mai mult, pentru fiecare produs din aplicație, există un document PDF cu specificații tehnice.

În showroom-ul Metatools din Ploiești găsiți o gamă vastă de produse Weicon: de la adezivi bi-componenți, adezivi uni-componenți, adezivi elastici, spray-uri tehnice, lichide tehnice, sprayuri și paste de înaltă performanță,  până la unelte de dezizolare. Produsele Weicon se recomandă pentru utilizare în numeroase sectoare ale industriei și pot avea următoarele aplicații: curățare, degresare, lubrifiere, îngrijire, mentenanță, deblocare, separare și acoperiri anti-corozive ale suprafețelor.