Cadouri și garanție extinsă la sculele electrice Bosch!

Vino începând cu 27 iulie în showroom-ul Metatools (din str. Poligonului, nr. 2) să descoperi oferta promoțională Bosch Forța Albastră: scule, instrumente de măsură și accesorii!  Și pentru că niciodată nu a fost mai ușor să fii câștigător, cumpără scule sau accesorii din oferta Bosch, completeză-ți datele de contact pe www.fazaelectrizanta.ro și ești înscris automat în tombola verii! Poți câștiga 10 premii constând în șurubelnițe cu acumulator Li-ion GSR 1080-2-LI!

Șurubelniță cu acumulator Li-ion GSR 1080-2-LI

3 ANI GARANȚIE

Până pe 16 septembrie, pe lângă prețuri promoționale și cadouri, ai parte și de garanție extinsă la 3 ani, pentru lucrul fără griji!  Pentru a primi certificatul de garanție extinsă înregistreză-te online pe www.fazaelectrizanta.ro. Obții un certificat în format electronic pe care trebuie să-l tipărești și să-l păstrezi împreună cu certificatul original primit la achiziționarea produsului. Certificatul de garanție extinsă este valabil numai împreună cu certificatul original și copia după factura fiscală. Oferta promoțională este valabilă în perioada 27 iulie – 16 septembrie 2015. Cu Bosch și Metatools este ușor să fii câștigător!

Trei ani garanție la echipamentele profesionale de sudare și taiere manuală ESAB

Noi beneficii pentru clienții care achiziționează echipamente profesionale de sudare ESAB!  Începând de luna acesta, clienții vor beneficia de noua garanţie de trei ani pentru componente şi manoperă pentru sursele de putere destinate sudării manuale, echipamentele manuale de debitat cu plasmă şi unităţile de alimentare cu sârmă.

Prin intermediul noii garanții, puteți repara fără costuri suplimentare orice piesă sau componentă care s-a deteriorat datorită eventualelor defecte de material sau de fabricaţie, în condiţii normale de utilizare, pe parcursul celor trei ani, conform anumitor termene şi condiţii.

Compania Metatools vă oferă o gamă variată de echipamente ESAB, de la aparate de sudură profesionale până la accesorii și consumabile pentru sudură. ESAB este unul dintre liderii mondiali în producția de echipamente și consumabile destinate sudării. Compania este prezentă în aproximativ  80 de țări și are 26 de unități de producție.