Cum reziști o săptămână fără curent electric de la rețea

generator-curent-electric

Problemele la rețeaua electrică lovesc atunci când nu te aștepți, iar lipsa curentului electric se poate transforma într-o problemă serioasă în cazul în care te împiedică să îți desfășori activitatea. Și noi ne-am confruntat recent cu o defecțiune la sistemul de alimentare cu energie electrică, problemă care s-a concretizat într-o săptămână întreagă fără curent electric de la rețea.

Generator curent electric Pramac GSW 30
Generator Pramac GSW 30

Din fericire, soluția am găsit-o chiar în parcul nostru de închirieri generatoare de pe Poligonului 2! Pentru noi soluția s-a numit Pramac GSW 30 Y, un grup electrogen dotat cu motor Yanmar pe motorină. Cu o autonomie prelungită, generatorul electric staționar Pramac GSW 30 Y este o sursă ideală de alimentare, fiind în același timp și cea mai bună de protecție împotriva întreruperilor prelungite de curent, în special pentru firmele sau locațiile care au un necesar crescut de energie electrică.

Întrucât a fost utilizat ca principala sursă de alimentare cu electricitate, generatorul a funcționat 24 de ore din 24, consumând în medie 3l de motorină pe oră, în funcție de încărcarea generatorului.  Pentru că în interiorul showroom-ului, în sediul administrativ și în sediul de service/service mobil avem foarte multă aparatură consumatoare de curent electric, sarcina maximă a ajuns la 14,5 kW în timpul zilei. Pe timp de noapte sarcina minimă a fost de 3 kW.

Și totuși care este soluția dacă tu nu ai un generator de curent la îndemână sau nu îți permiți să îți achiziționezi unul pentru back-up? Închiriezi un generator de curent electric! Am implementat un sistem foarte flexibil prin care oferim spre închiriere o gamă variată de generatoare de curent electric, iar procedura este foarte simplă.

Ori de câte ori de afli în situația în care ne-am aflat și noi, amintește-ți că Metatools îți oferă o gamă de generatoare cu puteri ce variază între 1 kVA și 3.200 kVA, pentru toate situațiile și necesitățile. În plus, îți putem livra și pune în funcțiune generatorul în orice zonă a țării.

Din fericire, nu trebuie să știi nimic despre întreținerea unui generator, întrucât echipa de service mobil Metatools se va ocupa de întreținerea grupului electrogen pe toată perioada de închiriere. Notează-ți numerele noastre de telefon (0374 473 034/ 0744 585 556) și sună-ne când ai nevoie de un generator de curent electric, sau de service pentru generatorul tău!

Inchirieri generatoare