Bosch și Metatools, echipa lui Moș Crăciun!

Bosch Metatools promotie

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate. Zăpada, jocurile copilăriei, cozonacul bunicii, bradul împodobit cu familia, cadourile și Moș Crăciun. Acestea sunt elementele magice pe care vrem să le împărtășim cu tine! Metatools și Bosch sunt ajutoarele Moșului în perioada 10 Decembrie – 28 Februarie*. Bucură-te de cadourile și premiile oferite de noi și începe proiectele de iarnă echipat.

Află mai multe

Noul ulei multifuncțional cu efecte multiple de la Weicon

Weicon 44 TWeicon 44 T este un produs multifuncțional care, datorită formulei speciale și a capacității extraordinare de capilaritate, combină într-un singur produs protecția anticorozivă, înlăturarea umezelii, lubrifierea, întreținerea și curățarea.

Uleiul 5 în 1 permite deblocarea filetelor, bolturilor, armăturilor și valvelor ruginite, penetrează și dizolvă rugina, înlătură umezeala de pe contactele electrice, previne apariția curenților vagabonzi și permite pornirea motoarelor umede. Elimină scârțâitul la balamale, lagăre, bucșe și la toate articulațiile și cuplajele. Curăță suprafețele metalice murdare, lăsând un film subțire care va avea o aderență îndelungată, care nu va atrage praful.

Weicon W 44 T

Întreține și protejează toată gama de scule, mașini, aparate electrice și mecanice de precizie, asigurându-le pe termen lung, funcționabilitatea. Weicon W 44 T are o aplicabilitate nelimitată în ateliere, industria auto, navală, electrică, agricultură, în aplicații casnice și de tip hobby.

Nilfisk Alto – gama daneză de aspiratoare comerciale și industriale

Să ne întoarcem (doar cu gândul) în perioada în care curățenia ocupa mare parte din zi, iar singurele ustensile de ultimă generație erau periile, măturile şi cârpele de curăţenie. Din fericire, astăzi avem la îndemână aparatură modernă, iar efortul și timpul pe care îl petrecem făcând curațenie s-a redus considerabil, datorită tehnologiei moderne.

Istoria brand-ului danez Nilfisk începe în 1906, atunci când fondatorul P. A. Fisker  începe să producă motoare pentru râşniţe de cafea, instrumente pentru utilaje, ventilatoare şi burghie. Cu toate acestea, adevăratul progres a fost înregistrat atunci când inginerul electrician a inventat un produs revoluționar – Nilfisk C1 – aspiratorul care cântărea numai 17,5 kilograme şi care putea fi manevrat de o singură persoană!

Astăzi, Nilfisk  este unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie. În același timp, gama Nilfisk Alto este soluția pentru o problemă permanentă – lucrurile se murdăresc şi trebuie să fie curăţate, fără prea mult efort sau timp pierdut!

Gama profesională este recomandată pentru toate unitățile în care este necesar ca nivelul de zgomot să fie unul scăzut, precum: hoteluri, şcoli, spitale, fabrici, magazine, birouri, depozite sau unităţi comerciale. Nilfisk Alto asigură o utilizare uşoară şi eficientă atât în mediile umede cât și în cele uscate, fără schimbarea filtrului.  Aspiratoarele industriale, monofazate și trifazate, sunt ideale pentru profesioniștii care au nevoie de putere și performanță. Gama de apiratoare industriale Nilfisk Alto se împarte în:

 • Aspiratoare monofazate pentru medii uscate;
 • Aspiratoare compacte monofazate pentru medii umede și uscate;
 • Aspiratoare monofazate pentru medii umede și uscate;
 • Aspiratoare trifazate ued uscate;
 • Aspiratoare industriale pentru sănătate/siguranță pentru medii umede și uscate:

Clasa M – pentru profesioniştii care au nevoie de nivel scăzut de zgomot, ergonomie, folosinţă îndelungată şi performanţă fiabilă.

Clasa H – când nu doriţi să vă compromiteţi siguranţa în timpul lucrului.

ATTIX 965 H/M SD XC – cel mai puternic aspirator pentru praf nociv de clasă M şi H.

TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

ATTIX 995-0H/M TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

Ți-ai putea imagina o lume fără curent electric?

Inchirieri generatoare

Într-o lume în care alimentarea cu energie a devenit mai importantă ca oricând, generatoarele de curent reprezintă cea mai bună metodă de protecție împotriva întreruperilor prelungite de curent, dar și soluția optimă pentru zonele în care nu există rețea electrică. Generatoarele de curent sunt o soluție pentru toate cerinţele, întrucât oferă energie acolo unde rețeaua electrică nu ajunge, energie neîntreruptă acolo unde reţeaua nu poate înceta să funcţioneze sau energie pentru lucru și spații urbane.

Compania Metatools, furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor de peste 17 ani, a implementat un sistem foarte flexibil prin care oferă spre închiriere o gamă variată de grupuri electrogene. Beneficiile accesării serviciului de închirieri:

 • Specialiștii noștri pot livra și monta grupurile electrogene în orice zonă a țării
 • Economii semnificative întrucât echipamentele generează costuri doar pe perioada utilizării
 • Instruirea personalului desemnat de către beneficiar pentru utilizare
 • Întreținerea grupurilor electrogene pe perioada de închiriere, prin intermediul diviziei de service mobil
 • Siguranța unor grupuri electrogene de cea mai bună calitate, cu norme și standarde stricte privind fiabilitatea și siguranța utilizatorului
 • Consultanță tehnică gratuită
 • Gamă de produse ce răspunde nevoilor de putere și versatilitate, indiferent de domeniul de aplicare
 • Procedură simplă de închiriere

Generatoare de curent pentru șantier, aplicații publice sau industriale

Inchirieri generatoare industriale

Fie că este vorba despre grupuri electrogene capotate insonorizate, necapotate sau containerizare, vă propunem o gama vastă de generatoare, pentru utilizare continuă sau pentru backup, cu posibilitate de anclanșare automată. De asemenea, în funcție de necesitățile de pe șantier, vă oferim și posibilitatea conectării în paralel a mai multor generatoare. Pe lângă domeniul construcțiilor, se oferă soluții inclusiv pentru spații comerciale, clădiri de birouri, spitale sau alte instituții. Indiferent de necesitățile de lucru, inginerii noștri vă pot furniza soluții de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

Toate generatoarele de curent furnizate de Metatools sunt conforme din punct de vedere al nivelurilor de emisie noxe și siguranță (panouri blocabile, carcasă rezistentă la foc), ceea ce la transformă în soluția ideală pentru orice aplicație publică sau industrială.

 • Puteri cuprinse între 110 kVA – 600 kVA
 • Sistem de răcire apă/antigel
 • Capacitatea rezervorului poate ajunge până 636 litri
 • Motoare diesel cu 6 cilindrii în linie, respectiv 8 cilindrii în V
 • Branduri de motoare: Volvo, Deutz, Perkins
 • Regulator de tensiune electronic
 • Regulator de turație electronic
 • Aspirație aer motor Turbo cu intercooler
 • Autonomie de funcționare de lungă durată
 • Nivel de zgomot cuprinse între: 68-76 db(A)

Pe lângă oferta standard, la cerere, se pot realiza și sisteme personalizate care să răspundă nevoilor de putere și versatilitate, indiferent de domeniul de aplicare. Clienții Metatools beneficiază de service mobil, indiferent de zona în care se află, atât în perioada de garanție cât și în cea de post-garanție. De asemenea, pe lângă intervențiile de urgență, service-ul mobil oferă și posibilitatea încheierii unui contract pentru realizarea de verificări periodice. Contactează acum un inginer Metatools!