Motocompresoarele portabile MobiIair de la Kaeser: tratament optimizat al aerului comprimat

kaeser-m115-motocompresor-mobil

Kaeser, unul dintre liderii mondiali în furnizarea şi producerea echipamentelor de aer comprimat, oferă sisteme complete de producere, tratare, stocare şi livrare a energiei sub formă de aer comprimat. În acest sens, gama Mobilair de la Kaeser se adresează celor care au nevoie de compresoare mobile pentru domeniul construcţiilor.

Beneficii pentru utilizatori:

Inteligenţă: SIGMA CONTROL mobile şi SIGMA CONTROL smartMotocompresor mobil Kaeser 115

Motocompresoarele portabile MOBILAIR cu sistem de tratare a gazelor de eşapament şi puteri de până la 85 kW (până la M 115) sunt dotate cu noul SIGMA CONTROL smart – controlerul intern al compresorului. Modelele de la M 130 în sus sunt dotate cu controlerul deja verificat – SIGMA CONTROL mobile. Ambele sisteme de control avansat al compresoarelor asigură disponibilitatea maximă a aerului comprimat, reducerea consumului de combustibil şi minimizarea emisiilor de gaze cu ajutorul managementului electronic, de ultimă generaţie, al motorului. Printre funcţiile de bază regăsim afişarea modului de operare, interfaţa intuitivă, monitorizarea şi diagnoza sistemului.

Tratament optimizat al aerului comprimat

La modelele Mobilair M 115, M 130 şi M 171, un separator centrifugal axial cu curgere optimizată asigură îndepărtarea sigură a condensului după răcitorul final opţional de aer comprimat. Suplimentar, în combinaţie cu funcţia opţională de reîncălzire, temperatura aerului comprimat la ieşire poate fi adaptată la cerinţele aplicaţiei.

Opţiuni generator

M 115 poate fi echipat opţional cu un generator sincron trifazic de 8,5 sau 13 kVA – iar M 130 poate fi chiar echipat cu un generator de 23 kVA. Controlerul compresorului electronic asigură o interacţiune perfectă între managementul motorului şi disponibilitatea maximă a aerului comprimat în funcţie de puterea consumată.