Bosch și Metatools, echipa lui Moș Crăciun!

Bosch Metatools promotie

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate. Zăpada, jocurile copilăriei, cozonacul bunicii, bradul împodobit cu familia, cadourile și Moș Crăciun. Acestea sunt elementele magice pe care vrem să le împărtășim cu tine! Metatools și Bosch sunt ajutoarele Moșului în perioada 10 Decembrie – 28 Februarie*. Bucură-te de cadourile și premiile oferite de noi și începe proiectele de iarnă echipat.

Află mai multe

Power Plus, un plus de valoare pentru proiectul tău!

Dual Power - 20V & 40V

Știm cu toții cât este de important să fim eficienți în orice proiect pe care îl derulăm. În timpul lucrărilor, este nevoie de numeroase scule electrice, iar acest aspect poate să ne îngreuneze munca. Soluția de care putem beneficia este compatibilitatea dintre acestea și ușurința de utilizare a sculelor electrice. Gama portabilă este recomandată pentru proiectele semi-profesionale și pentru cele hobby.  Îți oferă o flexibilitate mai mare în utilizare și pot fi folosite oriunde. Cel mai important este să utilizezi acumulatorii potriviți. Ai auzit despre DUAL POWER și beneficiile oferite? Află mai multe

Mașina de găurit cu talpă magnetică Ruko RS 15 AK: cel puțin trei beneficii pentru utilizator

Mașină de găurit cu talpă magnetică RUKO RS 15 AK

Mașina de găurit cu talpă magnetică, cu acumulator, Ruko RS 15-AK este alegerea optimă pentru orice profesionist! Modelul Ruko RS 15-AK convinge prin beneficiile pe care le aduce operatorului, de la manevrabilitate până la greutate redusă.

Mașina de găurit cu talpă magnetică beneficiază de  tehnologia avansată Li-Ion ce permite până la 108 găuri cu acumulatorul încărcat, cu un timp de reîncărcare de numai 60 de minute. Astfel, modelul RS 15-AK  de la Ruko permite lucrul în regim continuu, fără întreruperi. Pe lângă maximizarea performanțelor, siguranța utilizatorului este garantată de sistemul de protecție la suprasarcină iar, datorită greutății sale reduse, mașina de găurit este și ușor de manevrat. Întrucât este echipată cu acumulator, mașina este recomandată  în special pentru utilizarea pe șantier sau în zone izolate, cu acces limitat la rețeaua electrică.

Acumulator mașină de găurit cu talpă magnetică Ruko RS 15 AK

Mașina de găurit cu talpă magnetică se poate achiziționa din showroom-ul Metatools Ploiești, situat pe strada Poligonului, nr.2. De asemenea, în magazinul Metatools veți găsi o gamă vastă de unelte de precizie Ruko, de la burghie, carotiere, freze biax, mașini de frezat până la agenți de răcire și lubrifianți.

Detalii tehnice

  • Forța de strâgere magnetică: 10.000 N
  • Putere nominală: 1.500 W
  • Viteză de rotație: 510 rpm
  • Elevație: 230 mm
  • Tensiunea acumulatorului: 37 V / 7,6 Ah Li
  • Sistem fixare unealtă: prindere Weldon 19 mm (3/4″)
  • Mandrină: 1-13 mm cu adaptor
  • Diam. max. găurire cu burghie elicoidale: 13 mm
  • Diam. max. găurire cu carotă: 36 mm
  • Adâncimea maximă de prelucrare: 30/55 mm