Săptămâna Porților Deschise la Metatools Pitești

Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule electrice profesionale, utilaje pentru construcții și echipamente pentru grădinărit organizează, în perioada 27 martie-31 martie 2017,  unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Pitești.

Bosch, Makita, Nilfisk, DeWalt și Ridgid, 5 producători de top la nivel internațional, vin la sediul Metatools din Pitești, pentru a prezenta cele mai noi scule electrice și echipamente de curățenie, dar și echipamente pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

„Cu o suprafață de peste 540 mp, showroom-ul Metatools, situat pe Strada Depozitelor 12, oferă piteștenilor aceleași game de produse profesionale și servicii de calitate cu care ne-am obișnuit clienții. Piteștenii pasionați de tot ce înseamnă tehnologie  în domeniul construcțiilor și al industriei sunt invitați în perioada 27 martie – 31 martie la un eveniment cu totul inedit. 5 zile pline de activități, concursuri și demonstrații tehnice.”, a declarat Alexandru Popescu, managerul magazinului Metatools Pitești.

Clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, vor savura o cafea alături de echipa Metatools și vor pleca acasă cu produse promoționale. De asemenea, aceștia vor participa la tombolele și concursurile de îndemânare,  în cadrul cărora vor putea  câștiga scule electrice, smartwatch-uri, boxe portabile, stick-uri de memorie și multe alte premii.

Pe data de 27 martie, zi dedicată producătorului Bosch, participanții la eveniment vor avea ocazia vadă în acțiune noile pânze pentru fierăstrăul sabie Bosch produse pe baza tehnologiei cu carburi metalice. Acesta sunt soluția pentru cele mai dificile situații, de exemplu pentru tăierea caroseriei în cazul unui accident de circulație sau a pentru tăierea ramelor de ferestre cu șuruburi întărite.

Producătorul japonez Makita prezintă, pe 28 martie, gama PPG (păduri, parcuri și grădini),  astfel că toți cei pasionați de grădinărit sunt invitați la demonstrațiile tehnice. Pe data de 29 martie,  clienții pot vedea la lucrul produsele Nilfisk  – unul dintre fabricanţii  de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie.

Pe 30 martie, clienții sunt așteptați la sediul Metatools pentru testarea gamei DeWalt Flexvolt, gamă lansată în România anul trecut, la sediul Metatools din Ploiești. Săptămâna Porților Deschise se încheie pe data de 31 martie, zi dedicată Ridgid – producator internațional de scule pentru diagnosticare, inspectare şi localizare, scule pentru instalatori și scule pentru domeniul Oil&Gas. Clienții vor avea ocazia să învețe, direct de la producător, cum să utilizeze corect cele mai noi modele de mașini de filetat și echipamente pentru video-inspecție conducte.

Showroom-ul Metatools Pitești oferă soluții avantajoase, prin intermediul unei game vaste de produse și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate de închirieri scule electrice și utilaje, service și service mobil.

Nilfisk Alto – gama daneză de aspiratoare comerciale și industriale

Să ne întoarcem (doar cu gândul) în perioada în care curățenia ocupa mare parte din zi, iar singurele ustensile de ultimă generație erau periile, măturile şi cârpele de curăţenie. Din fericire, astăzi avem la îndemână aparatură modernă, iar efortul și timpul pe care îl petrecem făcând curațenie s-a redus considerabil, datorită tehnologiei moderne.

Istoria brand-ului danez Nilfisk începe în 1906, atunci când fondatorul P. A. Fisker  începe să producă motoare pentru râşniţe de cafea, instrumente pentru utilaje, ventilatoare şi burghie. Cu toate acestea, adevăratul progres a fost înregistrat atunci când inginerul electrician a inventat un produs revoluționar – Nilfisk C1 – aspiratorul care cântărea numai 17,5 kilograme şi care putea fi manevrat de o singură persoană!

Astăzi, Nilfisk  este unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie. În același timp, gama Nilfisk Alto este soluția pentru o problemă permanentă – lucrurile se murdăresc şi trebuie să fie curăţate, fără prea mult efort sau timp pierdut!

Gama profesională este recomandată pentru toate unitățile în care este necesar ca nivelul de zgomot să fie unul scăzut, precum: hoteluri, şcoli, spitale, fabrici, magazine, birouri, depozite sau unităţi comerciale. Nilfisk Alto asigură o utilizare uşoară şi eficientă atât în mediile umede cât și în cele uscate, fără schimbarea filtrului.  Aspiratoarele industriale, monofazate și trifazate, sunt ideale pentru profesioniștii care au nevoie de putere și performanță. Gama de apiratoare industriale Nilfisk Alto se împarte în:

  • Aspiratoare monofazate pentru medii uscate;
  • Aspiratoare compacte monofazate pentru medii umede și uscate;
  • Aspiratoare monofazate pentru medii umede și uscate;
  • Aspiratoare trifazate ued uscate;
  • Aspiratoare industriale pentru sănătate/siguranță pentru medii umede și uscate:

Clasa M – pentru profesioniştii care au nevoie de nivel scăzut de zgomot, ergonomie, folosinţă îndelungată şi performanţă fiabilă.

Clasa H – când nu doriţi să vă compromiteţi siguranţa în timpul lucrului.

ATTIX 965 H/M SD XC – cel mai puternic aspirator pentru praf nociv de clasă M şi H.

TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

ATTIX 995-0H/M TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

Cauți soluții avantajoase pentru curățenie?

Echipamente pentru curățenie Nilfisk

Atunci îți facem cunoștință cu unul dintre cele mai importante branduri  în materie de echipamente de curățenie! Se numește Nilfisk și promite curățenie lună atât în mediul rezidențial cât și în cel industrial! Gama Nilfisk Alto înseamnă aparate de curățat cu presiune, aspiratoare şi echipamente pentru îngrijirea pardoselilor, pentru domenii precum agricultură, industria auto şi industrie, pentru contractorii care prestează servicii de curăţenie dar și pentru consumatorii privaţi.

Ce beneficii aduc echipamentele Nilfisk?

  • Performanță, confort și ușurință în utilizare;
  • Nivel înalt de durabilitate ce contribuie la reducerea costurilor pentru întreţinere şi, în consecinţă, la reducerea costurilor totale pentru curăţenie;
  • Eficienţă în curăţenie cu mai puţină energie, mai puţină apă, mai puţin detergent;
  • 60% din toate produsele Nilfisk-Advance lansate în 2010 prezintă îmbunătăţiri pentru mediul înconjurător;
  • Sistemul brevetat de control al dozajului reduce consumul de apă cu până la 50% şi consumul de detergent cu până la 25%.

Cu sediul principal în Danemarca și cu o tradiție de peste 100 de ani în producerea echipamentelor de curațenie profesionale și industriale, produsele Nilfisk sunt alese de milioane de clienți din întreaga lume. Indiferent dacă ai nevoie de un produs din gama comercială sau de un produs din gama industrială, vei găsi cu siguranţă echipamente de cea mai nouă generaţie în materie de putere,  curăţare, ergonomie dar și costuri reduse pentru curăţenie.