Bosch și Metatools, echipa lui Moș Crăciun!

Bosch Metatools promotie

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate. Zăpada, jocurile copilăriei, cozonacul bunicii, bradul împodobit cu familia, cadourile și Moș Crăciun. Acestea sunt elementele magice pe care vrem să le împărtășim cu tine! Metatools și Bosch sunt ajutoarele Moșului în perioada 10 Decembrie – 28 Februarie*. Bucură-te de cadourile și premiile oferite de noi și începe proiectele de iarnă echipat.

Află mai multe

Noul polizor Metabo WE 15-125 Quick, disponibil în showroom-ul Metatools

Noul polizor unghiular compact Metabo WE 15-125 Quick, echipat cu motor Metabo Marathon, poate fi achiziționat de luna aceasta din showroom-ul Metatools. Motorul Metabo Marathon înseamnă cu până la 50% mai mult cuplu, dar și o capacitate de suprasarcină – cu până la 20% mai mare.

Cu o putere de 1.550 W, polizorul unghiular este dotat cu ambreiaj de siguranță S-automatic, acesta eliminând reculul în momentul în care se blochează discul. În ceea ce privește sistemul de ventilație, fantele de aer sunt poziționate în partea din spate a polizorului, astfel că traseul de aer nu poate fi opturat.

Prin intermediul mânerului lateral Metabo VibraTech (MVT),  nivelul de vibrații este redus, ceea ce crește gradul de confort la utilizare.  Modelul WE 15-125 Quick este dotat cu sistem ,,Soft Start’’ pentru limitarea șocului de curent la pornire, cu protecţie împotriva pornirii accidentale la revenirea tensiunii de alimentare, dar și cu protecţie electronică la suprasarcină, toate pentru un nivel crescut de siguranță pentru utilizator.

GWS 13 și GWS 17, noile polizoare unghiulare profesionale de la Bosch

Noua gama de polizoare Bosch GWS 13 și GSW 17

Gama de polizoare GWS 13 şi GWS 17, echipate cu motoare puternice de 1.300 W, respectiv 1.700 W, aduc utilizatorului un nivel maxim de productivitate și siguranță, chiar și în condiții dificile de lucru.

Bosch GWS 13 si GWS 17 se recomandă în special pentru utilizarea în domenii cu standarde înalte de siguranță precum: producția industrială, în rafinării și platforme petroliere, sau în domeniul construcțiilor.

Una dintre modificările aduse noilor modele se referă la designul fantelor de ventilație, pentru a asigura un flux de aer care să protejeze motorul împotriva prafului și care să ducă la răcirea eficientă a acestuia. În ceea ce privește siguranța utilizatorului, aceasta este asigurată de sistemul KickBack Stop (care detectează blocajele și oprește funcționarea sculei electrice), de mânerul auxiliar cu sistem Anti-Vibrații dar și de sistemului de protecție la repornire.

Odată cu lansarea noii game, familia polizoarelor unghiulare profesionale Bosch s-a mărit cu încă 8 modele: 13-125 CI, 13-125 CIE, 17-125 CI, 17-125 CIE, 17-125 CIEX, 17-125 CIT, 17-150 CI, 17-125 INOX.