Eveniment aniversar – Metatools 20 de ani de activitate

Informare program - Eveniment Metatools 20 de ani

Compania Metatools, unul dintre furnizorii importanți de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor din țară, aniversează, alături de clienții și colaboratorii săi, 20 de ani de la înființare.

Evenimentul va avea loc joi, 20 septembrie 2018, începând cu ora 10:00, la sediul companiei din Ploiești, strada Poligonului 2.

Branduri de prestigiu și producători de top la nivel internațional vor prezenta cele mai noi produse și tehnologii în materie de scule electrice și scule de mână, echipamente pentru instalatori, aparate de sudură, echipamente industriale pentru curățenie și utilaje pentru construcții.

Agenda evenimentului cuprinde demonstrații tehnice interactive, concursuri de îndemânare și tombola aniversară cu 20 de premii atractive ce constau în scule electrice profesionale, scule de mână, gadget-uri și marele premiu – un voucher de călătorie oferit de către Bosch România.

Invitații vor avea oportunitatea să poarte discuții libere cu reprezentanții brandurilor participante, dar și să descopere reducerile din ziua evenimentului și ofertele speciale valabile în luna aniversară. In plus, cei prezenți se vor bucura de prezența unui invitat surpriză, unul dintre cele mai cunoscute nume legate de tehnologii inovatoare din România.

Aniversarea Metatools 20 de ani se dorește a fi un mijloc de socializare și un prilej de mulțumire pentru fidelitatea și loialitatea clienților și colaboratorilor săi.

Branduri participante la eveniment:

BOSCH, RIDGID, APEX, CERVA, FELO, ROTHENBERGER, IWELD, SWATYCOMET, SMART QUALITY – reprezentant și furnizor național al brandurilor LUMAG, KRANZLE, POWERPLUS, DUAL POWER, CHICAGO PNEUMATIC, DIATEHNIK

Echipa Metatools, instruită de traineri americani

Parte din echipa Metatools a participat, la jumătatea lunii mai a acestui an, la un training de specialitate susținut de traineri din echipa Ridgid, în Westlake, Ohio, Statele Unite ale Americii.  Ridgid este  cunoscut pe piața internațională de specialitate drept un producător de top în domeniul sculelor pentru diagnosticare, inspectare şi localizare,  al sculelor pentru instalatori și al sculelor pentru domeniul Oil&Gas.

Training-ul, care a durat mai mult de o săptămână, a acoperit mare parte din sculele Ridgid, cu accent pe echipamentele de inspecție, desfundat țevi, locatoare, scule pentru canelare, filetare și tăiere și îndoire țevi.  Pe parcursul vizitei în Statele Unite ale Americii,  colegii noștri, împreună cu participanți din Croația, Serbia și Bulgaria, s-au familiarizat cu ceea ce înseamnă procesele de distribuție și logistică ale gigantului american și au testat produsele Ridgid într-un centru specializat de training.

“Când vine vorba de training la ei se pare că lucrurile sunt foarte serioase, iar echipa Ridgid se dedică acestui lucru într-un mod profesionist, din toate punctele de vedere.”, ne-a mărturisit unul dintre colegi, după vizita realizată în Westlake, Ohio.

Echipamentele Ridgid sunt cunoscute în întreaga lume ca produse de vârf ale industriei, întrucât permit profesioniștilor să-şi finalizeze lucrările mai rapid şi într-un mod mai fiabil. În portofoliul companiei se găsesc maşini de filetat şi pentru curăţat conducte, dar şi peste 300 de tipuri de scule utilizate în domeniul instalaţiilor sanitare, al energiei sau în domeniul Oil&Gas.

Vedere panoramică Ridgid Training Center

 

Schimbă-ţi dispozitivul pentru sertizat papuci electrici!

Dă-ne la schimb o mașină folosită și primești 600 de euro discount la achiziționarea dispozitivului electrohidraulic pentru tăiere, perforare și sertizare cabluri Ridgid RE-60!Schimbă-ţi dispozitivul pentru sertizat papuci electrici

La predarea oricărui tip de scule hidraulice pentru sertizat, tăiat papuci electrici sau poansonat, indiferent de marcă sau de starea de funcționare, primești pe loc o reducere de 600 de euro pentru achiziționarea celui mai versatil dispozitiv de sertizat papuci electrici din lume!

Sarcinile importante pot fi acum efectuate cu o singură sculă inovatoare! Astfel, fie că tăiați sârme, sertizați cârlige sau perforați cutii, dispozitivul Ridgid RE-60 vă ajută să vă maximizați productivitatea și eficiența pe șantier. Modelul beneficiază de un design în linie, pentru o utilizare cât mai ușoară, cu o singură mână, oferind acces în cele mai înguste spații.

Mai multe detalii tehnice despre dispozitivul Ridgid electrohidraulic RE-60 găsiți aici.

Compania METATOOLS Ploiești a lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro

METATOOLS Ploiești a lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro

Compania Metatools Ploiești, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, a lansat recent un nou concept al site-ului www.metatools.ro.

Noul site are ca scop principal să ofere clienților informații complete și actualizate privind produsele comercializate și serviciile integrate și subliniază, încă o dată, dorința companiei Metatools de a fi mereu alături de partenerii și clienții săi. Utilizatorii vor găsi aici informații utile despre serviciile și produsele oferite de companie, dar și informații privind beneficiile și avantajele rezultate în urma colaborării cu echipa Metatools.  Noua interfață conţine şase secţiuni principale, împărțite după cum urmează:

  • Prima pagină
  • Companie
  • Servicii
  • Blog
  • Produse
  • Contact

Secțiunea Companie dezvăluie utilizatorilor informații despre istoricul Metatools, viziunea de business, dar și imagini din showroomul de prezentare și imagini de la evenimentele organizate de-a lungul celor peste 17 ani de existență pe piață. La secțiunea Servicii, utilizatorii vor găsi informații complete despre departamentul service Metatools, serviciul de închirieri scule electrice, utilaje pentru construcții și generatoare de curent, dar și informații despre consultanța tehnică oferită, gratuit, de echipa Metatools. Mai mult, zona de Proiecte dezvăluie o parte din lucrările executate de echipa departamentului Service pe șantiere, exploatări petroliere sau în zonele rezidențiale.

Secțiunea Produse dezvăluie mare parte din gama de scule, accesorii și echipamente comercializate de companie. Astfel, ofertele personalizate sunt un alt beneficiu direct pe care clienții îl au mereu la îndemână atunci când aleg serviciile și produsele Metatools.

Cu o singură trecere a mouse-ului peste secțiunile principale ale meniului, utilizatorii pot găsi toate informațiile de care au nevoie. Mai mult, noua pagină web are un design prietenos și asigură o navigare ușoară indiferent dacă site-ul este accesat de pe PC, tabletă sau smartphone.

Noile motounelte de la Makita, prietenoase cu mediul înconjurător

Motoutilaje Makita

Familia motouneltelor Makita destinate îngrijirii parcurilor, pădurilor și grădinilor s-a mărit cu încă 8 produse noi: un atomizor cu motor în 4 timpi, două modele noi de motocoase, o mașină de tuns gard viu la înălțime, un motofierăstrău emondor, o suflantă compatibilă cu acumulatori 18V și două modele noi de fierăstraie electrice cu lanț.

Noile echipamente de la Makita fac din îngrijirea parcurilor sau a grădinilor a activitate mult mai plăcută, ce necesită mai puțin efort. Mai mult, datorită echipării cu motor MM4, acestea sunt prietenoase cu mediul înconjurător. MM4 este un motor în 4 timpi de mici dimensiuni, cu o eficiență ridicată a consumului de combustibil și emisii curate, fiind la fel de mic și puternic ca și un motor în 2 timpi.  Conform producătorului, la motoarele MM4, nivelul emisiilor de HC+NOx (hidrocarburi+oxid de azot) este de 10 ori mai mic decât cel al unui motor în 2 timpi și mult mai mic decât limita emisilor stabilite în Statele Unite și Europa.

Noul atomizor Makita PM7651H cu motor în 4 timpi beneficiază de funcția de amestecare în rezervor a substanței de stropi, este echipat cu un mâner multifuncțional ergonomic și pârghie pentru reglarea volumului de substanță stropit. Acesta este recomandat pentru realizarea operațiunilor de stropit în lucrări de pomicultură, viticultură sau legumicultură.

Atomizor Makita PM7651H

Noutăți de la Makita găsim și în materie de mașini de tuns gard viu, un exemplu fiind noua mașină de tuns gard viu la înălțime cu motor în 4 timpi  – Makita EN4950H. Aceasta are un design ergonomic pentru o utilizare facilă în poziții de lucru dificile, o capacitate cilindrică de 25,4 cmc și este foarte ușor de transportat.

Mașină tuns gard viu Makita EN4950H

 

 

Emondorul  Makita EY2650H25H cu motor în 4 timpi este ideal pentru operațiunile de tăiat și toaletat la înalțime. Tija telescopică se extinde de la 2.72m până la 3.92m, ceea ce înseamnă că permite tăierea crengilor până la o înalțime de aproape 4 m. Modelul Makita EY2650H25H este echipat cu un motor MM4 eficient și ax cu manșon cauciucat pentru o prindere sigură și o utilizare confortabilă.

Emondor Makita EY2650H25H cu motor în 4 timpi

Makita introduce pe piața din România și două modele noi de fierăstraie electrice cu lanț, respectiv UC3550A și UC4050A. Cu o putere de 2.000 W și o greutate de 5.5 kg și destinate unor sarcini de intensitate medie, acestea sunt recomandate pentru tăierea lemnului pentru foc sau a lemnului pentru construcții.  Un alt produs nou este și suflanta DUB183Z,  compatibilă cu acumulatori 18V și recomandată pentru îndepărtarea resturilor vegetale. Echipată cu un mâner ergonomic cauciucat și cu un tub cu capăt curbat plat pentru suflat suprafețe extinse, noul echipament de la Makita  asigură o utilizare confortabilă, cu posibilitate de reglare în oricare din cele trei trepte.

Fierastrău cu lanț Makita UC4050ASuflantă Makita DUB183ZPe lângă noile motounelte de la Makita, în showroom-ul Metatools din strada Poligonului, nr. 2, găsești o gamă variată de scule electrice profesionale și accesorii Makita. Mai mult, dacă ai un echipament Makita pe care vrei să îl repari, divizia de service Metatools desfășoară revizii şi reparaţii la toate sculele şi utilajele electrice sau pneumatice, aflate atât în perioada de garanţie, cât şi în cea de post-garanţie.

Noul polizor Metabo WE 15-125 Quick, disponibil în showroom-ul Metatools

Noul polizor unghiular compact Metabo WE 15-125 Quick, echipat cu motor Metabo Marathon, poate fi achiziționat de luna aceasta din showroom-ul Metatools. Motorul Metabo Marathon înseamnă cu până la 50% mai mult cuplu, dar și o capacitate de suprasarcină – cu până la 20% mai mare.

Cu o putere de 1.550 W, polizorul unghiular este dotat cu ambreiaj de siguranță S-automatic, acesta eliminând reculul în momentul în care se blochează discul. În ceea ce privește sistemul de ventilație, fantele de aer sunt poziționate în partea din spate a polizorului, astfel că traseul de aer nu poate fi opturat.

Prin intermediul mânerului lateral Metabo VibraTech (MVT),  nivelul de vibrații este redus, ceea ce crește gradul de confort la utilizare.  Modelul WE 15-125 Quick este dotat cu sistem ,,Soft Start’’ pentru limitarea șocului de curent la pornire, cu protecţie împotriva pornirii accidentale la revenirea tensiunii de alimentare, dar și cu protecţie electronică la suprasarcină, toate pentru un nivel crescut de siguranță pentru utilizator.

GWS 13 și GWS 17, noile polizoare unghiulare profesionale de la Bosch

Noua gama de polizoare Bosch GWS 13 și GSW 17

Gama de polizoare GWS 13 şi GWS 17, echipate cu motoare puternice de 1.300 W, respectiv 1.700 W, aduc utilizatorului un nivel maxim de productivitate și siguranță, chiar și în condiții dificile de lucru.

Bosch GWS 13 si GWS 17 se recomandă în special pentru utilizarea în domenii cu standarde înalte de siguranță precum: producția industrială, în rafinării și platforme petroliere, sau în domeniul construcțiilor.

Una dintre modificările aduse noilor modele se referă la designul fantelor de ventilație, pentru a asigura un flux de aer care să protejeze motorul împotriva prafului și care să ducă la răcirea eficientă a acestuia. În ceea ce privește siguranța utilizatorului, aceasta este asigurată de sistemul KickBack Stop (care detectează blocajele și oprește funcționarea sculei electrice), de mânerul auxiliar cu sistem Anti-Vibrații dar și de sistemului de protecție la repornire.

Odată cu lansarea noii game, familia polizoarelor unghiulare profesionale Bosch s-a mărit cu încă 8 modele: 13-125 CI, 13-125 CIE, 17-125 CI, 17-125 CIE, 17-125 CIEX, 17-125 CIT, 17-150 CI, 17-125 INOX.