Service autorizat DeWalt și Black&Decker

Compania Metatools este service autorizat DeWalt și Black&Decker. Prin intermediul acestui parteneriat, Metatools oferă un serviciu complet, care începe cu vânzarea de scule și echipamente DeWalt/Black&Decker  și continuă cu serviciul de reparații  în garanție și post-garanție.

Echipele de ingineri și tehnicieni din departamentul de Service/Service Mobil  realizează activităţi complexe de întreţinere, revizii şi reparaţii la scule și utilaje, dar și proiecte complexe ce au în prim-plan generatoare de curent, compresoare sau echipamente industriale.

Pentru echipamentele ce nu se pot transporta, reparațiile se realizează la sediul beneficiarului, prin intermediul echipelor de intervenţie dedicate.  Începând cu luna martie 2015, service-ul Metatools a fost relocat într-un atelier cu o suprafață de 250mp, ce beneficiază de un depozit de piese de schimb generos, echipat cu instalații moderne de lucru.

Service generatoare și compresoare la cel mai înalt grad de profesionalism

Sediul diviziei service Metatools

Compania Metatools, cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, oferă servicii de punere în funcțiune, reparații, intervenții de urgență sau mentenanță pentru o gamă vastă de echipamente industriale, prin intermediul departamentului de service-ului mobil.

Pentru utilajele ce nu se pot transporta (generatoare de curent electric, compresoare), reparațiile se realizează la sediul beneficiarului. În acest caz, echipele de service mobil intervin rapid şi eficient, fie că este vorba de şantiere, locuințe, clădiri de birouri sau exploatări petroliere, iar autoutilitarele firmei sunt complet dotate ca ateliere mobile. Întrucât echipele de service participă activ la stagii de pregătire profesională și training-uri, clienții pot fi siguri că echipamentele beneficiază de o expertiză specializată, la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Pe pagina web a companiei, la secțiunea Proiecte, clienții pot găsi câteva dintre lucrările executate, serviciile prestate și produsele livrate. Tot aici veți putea vedea care au fost soluțiile identificate de tehnicienii și inginerii Metatools pentru soluționarea provocărilor întâmpinate pe teren.

Care sunt beneficiile accesării service-ului mobil Metatools?

  • Echipe dedicate ce intervin rapid la sediul beneficiarului;
  • Stoc permanent de piese de schimb și consumabile – utilizarea de piese și consumabile originale;
  • Se asigură training cu personalul utilizator;
  • Personal tehnic instruit pentru rezolvarea celor mai complexe probleme tehnice;
  • Accent pe mentenanța preventivă – diagnosticări și verificări din timp ale generatorului;
  • Intervenții la sediul clientului, pe întreg teritoriul României: clădiri de birouri, instituții, sonde de foraj petrolier, șantiere, spații comerciale etc.