Service autorizat DeWalt și Black&Decker

Compania Metatools este service autorizat DeWalt și Black&Decker. Prin intermediul acestui parteneriat, Metatools oferă un serviciu complet, care începe cu vânzarea de scule și echipamente DeWalt/Black&Decker  și continuă cu serviciul de reparații  în garanție și post-garanție.

Echipele de ingineri și tehnicieni din departamentul de Service/Service Mobil  realizează activităţi complexe de întreţinere, revizii şi reparaţii la scule și utilaje, dar și proiecte complexe ce au în prim-plan generatoare de curent, compresoare sau echipamente industriale.

Pentru echipamentele ce nu se pot transporta, reparațiile se realizează la sediul beneficiarului, prin intermediul echipelor de intervenţie dedicate.  Începând cu luna martie 2015, service-ul Metatools a fost relocat într-un atelier cu o suprafață de 250mp, ce beneficiază de un depozit de piese de schimb generos, echipat cu instalații moderne de lucru.

Ofertă promoțională reparații utilaje pentru grădinărit!

Reparații utilaje pentru grădină

Ai un utilaj pentru grădinărit STIHL, VIKING sau MAKITA* defect și vrei să îl repari? Avem soluția optimă pentru tine! Economisești timp și bani, iar utilajele tale sunt reparate de profesioniști!

Ce trebuie să faci?

Sună-ne și venim la tine  să ridicăm echipamentele pe care vrei să le repari! Mai mult, dacă după constatarea defecțiunilor alegi să repari utilajele pentru agricultură și grădinărit în service-ul Metatools, și livrarea echipamentelor reparate este gratuită!

Ce produse intră în oferta specială?

 • Motofierăstraie
 • Motocoase;
 • Mașini de tuns iarba;
 • Suflante;
 • Scarificatoare de gazon;
 • Aparate de spălat cu presiune;
 • Motocultoare.

Utilaje pentru grădinărit și agricultură

Știi ce pierzi dacă nu îți aduci echipamentele și utilajele într-un service autorizat?

 • Tarife accesibile și economii semnificative
 • Expertiză și reparații de cea mai bună calitate
 • Stoc permanent de piese de schimb și consumabile originale
 • Personal tehnic instruit pentru rezolvarea celor mai complexe probleme tehnice
 •  Pentru motofierăstraiele STIHL/MAKITA reparate în service-ul Metatools ascuțirea lanțului este GRATUITĂ!

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numărul de telefon: 0743 268 183

 

Oferta se supune unor termeni și condiții:

*Pentru a beneficia de gratuitatea preluării sunt necesare oricare 2 motounelte cu motor termic în 2 sau 4 timpi, STIHL, VIKING SAU MAKITA. Pentru motouneltele reparate în service-ul METATOOLS preluarea și livrarea acestora este gratuită.

*Pentru utilajele pentru grădinarit/agricultură la care se realizează doar constatare, preluarea este gratuită însă nu și livrarea. Taxa de constatare se achită în momentul în care beneficiarul ridică utilajele.

*Utilajele pentru grădinărit/agricultură participante la campanie sunt preluate în limita a 30 km.

*Ascuțirea lanțului se realizează doar pentru motofierăstraiele STIHL sau MAKITA reparate în service-ul METATOOLS.

 

Compania METATOOLS Ploiești a lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro

METATOOLS Ploiești a lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro

Compania Metatools Ploiești, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, a lansat recent un nou concept al site-ului www.metatools.ro.

Noul site are ca scop principal să ofere clienților informații complete și actualizate privind produsele comercializate și serviciile integrate și subliniază, încă o dată, dorința companiei Metatools de a fi mereu alături de partenerii și clienții săi. Utilizatorii vor găsi aici informații utile despre serviciile și produsele oferite de companie, dar și informații privind beneficiile și avantajele rezultate în urma colaborării cu echipa Metatools.  Noua interfață conţine şase secţiuni principale, împărțite după cum urmează:

 • Prima pagină
 • Companie
 • Servicii
 • Blog
 • Produse
 • Contact

Secțiunea Companie dezvăluie utilizatorilor informații despre istoricul Metatools, viziunea de business, dar și imagini din showroomul de prezentare și imagini de la evenimentele organizate de-a lungul celor peste 17 ani de existență pe piață. La secțiunea Servicii, utilizatorii vor găsi informații complete despre departamentul service Metatools, serviciul de închirieri scule electrice, utilaje pentru construcții și generatoare de curent, dar și informații despre consultanța tehnică oferită, gratuit, de echipa Metatools. Mai mult, zona de Proiecte dezvăluie o parte din lucrările executate de echipa departamentului Service pe șantiere, exploatări petroliere sau în zonele rezidențiale.

Secțiunea Produse dezvăluie mare parte din gama de scule, accesorii și echipamente comercializate de companie. Astfel, ofertele personalizate sunt un alt beneficiu direct pe care clienții îl au mereu la îndemână atunci când aleg serviciile și produsele Metatools.

Cu o singură trecere a mouse-ului peste secțiunile principale ale meniului, utilizatorii pot găsi toate informațiile de care au nevoie. Mai mult, noua pagină web are un design prietenos și asigură o navigare ușoară indiferent dacă site-ul este accesat de pe PC, tabletă sau smartphone.