Proprietarii Stihl Group, în vizită la sediul companiei Metatools

Delegatia Stihl, in vizita la Metatools

Proprietarii grupului german Stihl, domnul Hans Peter Stihl împreună cu domnul Nicholas Stihl, au vizitat, pe data de 01.04.2016, sediul companiei Metatools din Ploiești. Oaspeții au fost impresionați de showroom-ul Metatools, al cărui concept vizual a fost actualizat la standarde europene, după modelul “shop in shop”, dar și de gama variată de echipamente Stihl și Viking expusă la punctul de vânzare. În showroom-ul din strada Poligonului, nr.2, clienții vor identifica întreaga gamă de motounelte pentru casă, parcuri și grădini, de la motofierăstraie până la iMow, robotul ultra-inteligent pentru tuns iarba.

Membrii delegației Stihl au vizitat și sediul departamentului de service/service mobil, unde au remarcat dotarea modernă a atelierelor, calitatea serviciilor oferite clienților, dar și rigurozitatea echipei tehnice atunci când vine vorba de repararea/întreținerea echipamentelor. Service-ul Metatools desfășoară activităţi complexe de întreţinere, revizii şi reparaţii la toată gama de motounelte Stihl, iar pentru echipamentele greu de transportat, reparațiile se realizează la sediul beneficiarului, prin intermediul echipelor de service mobil.

Domnul H.P. Stihl a împărtașit unul dintre principiile de bază ale lui Andreas Stihl, fondatorul Stihl, și anume că un produs este pe atât de bun, pe cât de bune sunt serviciile care îl însoțesc,  remarcând totodată nivelul crescut de personalizare a serviciilor  în cadrul companiei Metatools.  Povestea Stihl începe în anul 1926, atunci când Andreas Stihl pune bazele a ceea ce astăzi cunoaștem drept cel mai apreciat brand german de motounelte din lume. Hans Peter Stihl, fiul lui Andreas Stihl, s-a retras de la conducerea executivă a companiei în 2002, iar până în anul 2012 a ocupat funcția de președinte al Consiliului Consultativ Stihl. În același an, fiul cel mare, Nikolas Stihl preia președinția grupului.

Află ce brand a lansat recent un motoferăstrău destinat exclusiv pentru îngrijirea copacilor

Motoferăstrău foarte ușor pentru îngrijirea copacilor, de 1.3 kW, cu motor 2-MIX

Brandul german STIHL a lansat recent un motofierăstău destinat exclusiv pentru întreținerea copacilor și conceput special pentru lucrările la înălţime. MS 193 T, căci acesta este noul model de motofierăstrău STIHL, este mic și are doar 3.3 kg.  La nivel de dotare, MS 193 T beneficiază de un motor cu tehnlogie 2-MIX, cu evacuare îmbunătățită cu până la 50%, iar șina are doar 30 de cm, dimensiunea ideală atunci când vine vorba de tăiat crengi mai subțiri sau mai groase. Tehnologia 2-MIX este prezentă pe toate motoferăstraiele STIHL, cu motoare în doi timpi, în timp ce pentru motoarele în patru timpi a fost dezvoltată tehnologia 4-MIX.

Un motor cu 2-MIX este cu adevărat ecologic pentru că și emisiile de noxe sunt reduse cu până la 70%, iar față de un motor standard un 2-MIX sau 4-MIX consumă cu până la 20% mai puțin. Conceput special pentru îngrijirea copacilor și destinat atât utilizatorilor casnici cât și celor profesioniștilor, MS 193 T este ideal pentru cei care întrețin spații verzi.

Motoferăstrău foarte ușor pentru îngrijirea copacilor, de 1.3 kW, cu motor 2-MIX

Toamna se schimbă STIHL-ul!

Programul STIHL folositeProgramul Stihl folositeAi un motofierăstău STIHL folosit și vrei să îl schimbi cu unul nou? Atunci te așteptăm în showroom-ul METATOOLS! Vino cu utilajul tău STIHL folosit, iar noi vom face o evaluare a acestuia. Utilajul trebuie să fie într-o stare tehnică acceptabilă, funcțional și complet din punct de vedere al componentelor. Cât noi evaluam, tu poți vizita punctul de vânzare STIHL și VIKING din magazin, unde vei găsi o gamă completă de motoutilaje pentru casă, parcuri și grădini.

După evaluare îți facem o ofertă de preț pentru echipamentul tău vechi, iar tu plătești doar diferența de bani pentru utilajul nou achiziționat.

Dacă totuși nu ai un  motofierăstău STIHL pe care să îl schimbi cu unul nou, poți cumpăra un STIHL folosit, la aceeași calitate germană recunoscută, testat de specialist! Utilajele sunt în perfectă stare de funcționare, iar prin achiziționarea unui motofierăstău folosit beneficiezi de toate avantajele: garanție conform legislației în vigoare și servicii post-vânzare.

Cei mai iscusiți tăietori de lemne din România fac spectacol la sediul METATOOLS

Cei mai iscusiți tăietori de lemne din România fac spectacol la Ploiești, pe data de 4 septembrie 2015, în cadrul show-ului demonstrativ STIHL Timbersports! Vino la sediul companiei METATOOLS SRL, din strada Poligonului, nr. 2, începând cu ora 15.00, să vezi o demonstrație de forță, adrenalină și cai putere, așa cum nu ai mai văzut!

Sportivii din lotul național de tăietori de lemne își vor dovedi măiestria și iscusința prin intermediul probelor deja consacrate din cadrul competițiilor internaționale, și anume: „tăierea cu joagărul”, „tăierea la înălţime”, „tăierea orizontală”, „tăierea cu motoferăstrăul” și „tăierea verticală”.

Show-ul demonstrativ aduce parte din atmosfera competițiilor internaționale STIHL Timbersports, în cadrul cărora sportivi din toată lumea se întrec în rapiditate și tehnică. Spectatorii vor avea ocazia să facă cunoștință cu membrii lotului național de tăietori de lemne, alcătuit din: Dan Petrescu (campion național în anul 2013 și 2015), Csongor Nagy (campion național 2014), Szilard Cser (component al Lotului Național 2015, locul 2 la Cupa Europeană destinată atleților sub 25 de ani în Austria, 2015) și Botond Nagy (antrenorul lotului național).

De asemenea, fanii brandului german vor avea ocazia să vadă la lucru motofierăstraiele STIHL, dar și să profite de reducerile la gama STIHL, valabile doar în ziua evenimentului. Mai mult, toți cei prezenți la eveniment vor primi un tichet cadou de 50 de lei, ce poate fi utilizat pentru achiziția de motoutilaje STIHL din showroom-ul METATOOLS, până la finalul anului.

Întrucât tăiatul lemnelor este o acțiune ce necesită un echipament corespunzător, după demonstrația de forță a lotului național de tăietori de lemne, cei prezenți la eveniment vor asista la o prezentare de modă inedită, în care modelele vor purta cele mai noi echipamente pentru protecția muncii. Pentru curajoși dar și pentru pasionați, organizatorii au pregătit un concurs de tăiat lemne contra cronometru, în urma căruia se va desemna cel mai rapid și iscusit tăietor de lemne, la categoria amatori.

Sportul tăietorilor de lemne îşi are rădăcinile în SUA, Canada, Australia şi Noua Zeelandă. De-a lungul timpului, aceste „încercări de forţă” s-au transformat într-o competiţie desfăşurată la un nivel atletic înalt. În anul 1985 s-au lansat competiţiile STIHL Timbersports, sub forma unei serii de concursuri, în SUA. Competiţiile STIHL Timbersports s-au impus drept unele de primă clasă în sportul tăietorilor de lemne, evenimente ce au loc atât la nivel naţional cât şi internaţional. În Europa, competiţiile au debutat în 2001 iar România are, începând din 2010, o echipă naţională de tăietori de lemne, care o reprezintă la competiţiile internaţionale. Evenimentul demonstrativ STIHL Timbersports este organizat de compania METATOOLS în parteneriat cu STIHL România iar participarea este gratuită.

 

Show Stihl Timbersports la sediul Metatools

Ofertă promoțională reparații utilaje pentru grădinărit!

Reparații utilaje pentru grădină

Ai un utilaj pentru grădinărit STIHL, VIKING sau MAKITA* defect și vrei să îl repari? Avem soluția optimă pentru tine! Economisești timp și bani, iar utilajele tale sunt reparate de profesioniști!

Ce trebuie să faci?

Sună-ne și venim la tine  să ridicăm echipamentele pe care vrei să le repari! Mai mult, dacă după constatarea defecțiunilor alegi să repari utilajele pentru agricultură și grădinărit în service-ul Metatools, și livrarea echipamentelor reparate este gratuită!

Ce produse intră în oferta specială?

 • Motofierăstraie
 • Motocoase;
 • Mașini de tuns iarba;
 • Suflante;
 • Scarificatoare de gazon;
 • Aparate de spălat cu presiune;
 • Motocultoare.

Utilaje pentru grădinărit și agricultură

Știi ce pierzi dacă nu îți aduci echipamentele și utilajele într-un service autorizat?

 • Tarife accesibile și economii semnificative
 • Expertiză și reparații de cea mai bună calitate
 • Stoc permanent de piese de schimb și consumabile originale
 • Personal tehnic instruit pentru rezolvarea celor mai complexe probleme tehnice
 •  Pentru motofierăstraiele STIHL/MAKITA reparate în service-ul Metatools ascuțirea lanțului este GRATUITĂ!

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numărul de telefon: 0743 268 183

 

Oferta se supune unor termeni și condiții:

*Pentru a beneficia de gratuitatea preluării sunt necesare oricare 2 motounelte cu motor termic în 2 sau 4 timpi, STIHL, VIKING SAU MAKITA. Pentru motouneltele reparate în service-ul METATOOLS preluarea și livrarea acestora este gratuită.

*Pentru utilajele pentru grădinarit/agricultură la care se realizează doar constatare, preluarea este gratuită însă nu și livrarea. Taxa de constatare se achită în momentul în care beneficiarul ridică utilajele.

*Utilajele pentru grădinărit/agricultură participante la campanie sunt preluate în limita a 30 km.

*Ascuțirea lanțului se realizează doar pentru motofierăstraiele STIHL sau MAKITA reparate în service-ul METATOOLS.

 

Norbert Pick, membru al consiliului executiv STIHL AG, a vizitat sediul companiei Metatools

Delegație STIHL in vizită la METATOOLS

Domnul Norbert Pick, membru al consiliului executiv STIHL AG și responsabil Vânzări și Marketing la nivel global, a vizitat sediul companiei METATOOLS din Ploiești, cu ocazia actualizării conceptului de prezentare al motouneltelor STIHL la punctul de vânzare.

Începând de luna aceasta, clienții vor descoperi în showroom-ul Metatools un nou concept de prezentare la punctul de vânzare STIHL, conform tendințelor la nivel european, ca urmare a unui proiect de investiții concretizat în dotări cu sisteme de prezentare a produselor, mobilier pentru atelierul de service, semnalizare exterioară și interioară.  Clienții care trec pragul magazinului Metatools vor găsi întreaga gamă de motounelte STIHL și VIKING pentru casă, parcuri și grădini, de la motofierăstraie până la iMow, robotul ultra-inteligent pentru tuns iarba.

Actualizarea conceptului vizual vine o dată cu extinderea showroom-ului Metatools, la un spațiu de 550 mp. Spațiul generos din interiorul showroom-ului, împreună cu etajul dedicat echipamentelor pentru protecția muncii, permite clienților să descopere gama vastă de produse comercializate de companie. Magazinul oferă soluția completă pentru achiziția de scule electrice și accesorii, utilaje pentru construcții, grupuri electrogene, articole pentru casă și grădină, echipamente pentru protecția muncii, feronerie, echipamente pentru service-uri auto. Extinderea showroom-ului are loc după ce, în luna martie, a avut loc relocarea diviziei de service/service mobil într-un spațiu generos pentru activități complexe de întreținere, revizii și reparații desfășurate de departamentul de service Metatools.

Până în acest moment, începutul anului 2015 a însemnat pentru compania Metatools demararea unui proiect investițional de anvergură, concretizat prin extinderea showroom-ului dar și prin relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou spațiu.