Noul ulei multifuncțional cu efecte multiple de la Weicon

Weicon 44 TWeicon 44 T este un produs multifuncțional care, datorită formulei speciale și a capacității extraordinare de capilaritate, combină într-un singur produs protecția anticorozivă, înlăturarea umezelii, lubrifierea, întreținerea și curățarea.

Uleiul 5 în 1 permite deblocarea filetelor, bolturilor, armăturilor și valvelor ruginite, penetrează și dizolvă rugina, înlătură umezeala de pe contactele electrice, previne apariția curenților vagabonzi și permite pornirea motoarelor umede. Elimină scârțâitul la balamale, lagăre, bucșe și la toate articulațiile și cuplajele. Curăță suprafețele metalice murdare, lăsând un film subțire care va avea o aderență îndelungată, care nu va atrage praful.

Weicon W 44 T

Întreține și protejează toată gama de scule, mașini, aparate electrice și mecanice de precizie, asigurându-le pe termen lung, funcționabilitatea. Weicon W 44 T are o aplicabilitate nelimitată în ateliere, industria auto, navală, electrică, agricultură, în aplicații casnice și de tip hobby.

Produse de specialitate pentru industria petrolieră și maritimă

Produse de specialitate pentru industria petrolieră și maritimă

Compania Metatools, lider pe piața furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, este importator al gamei Weicon, iar clienții pot găsi în showroom-ul din Ploiești, de la adezivi şi etanşanţi speciali, până la spray-uri tehnice, paste de asamblare şi vaseline pentru toate domeniile.

Brandul Weicon, cu o tradiție de peste 60 de ani în dezvoltarea de produse de înaltă performanță, răspunde la nevoile profesioniștilor din industria petrolieră și maritimă prin intermediul unor produse special realizate pentru utilizarea în rafinării, pe platforme marine sau în industria chimică.

WEICON anti-gripare

Gama Weicon anti-gripare conține paste şi spray-uri de asamblare de înaltă performanţă, rezistente la temperaturi de la -180 grade Celsius până la +1400 grade Celsius.  Produsele anti-gripare oferă protecţie eficientă împotriva coroziunii, gripării, uzurii şi sudurii la rece (în special pe oţel inoxidabil). Produsele sunt rezistente la apă, apă sărată şi la majoritatea acizilor şi alcalinelor, au o bună aderență și rezistență la abraziune, sunt rezistente la presiune ridicată (230N/mm2), asigură asamblarea şi dezasamblarea uşoară și previn sudura la rece.

Weicon anti-gripareWEICONLOCK®

Adezivi şi etanşanţi anaerobi special concepuți pentru asamblarea pieselor metalice și pentru blocarea șuruburilor și a piulițelor, etanșarea filetelor, a articulațiilor cilindrice și a flanșelor.

  • AN 302-43 pentru blocarea filetelor, rezistenţă medie, aprobat de DVGW1/KTW, vâscozitate mai ridicată, dezasamblare cu scule normale.
  • AN 305-42 pentru întreţinerea asamblărilor cilindrice, rezistenţă medie, aprobat de DVGW, vâscozitate medie.
  • AN 305-72 pentru etanşarea ţevilor şi flanşelor (cu PTFE); rezistenţă medie, aprobat de DVGW, vâscozitate ridicată.

*DVGW aprobare pentru folosirea alimentării cu gaz şi a sistemelor de apă
* KTW test pentru sistemele de alimentare cu apă potabilă

Weiconlock adezivWEICON Black Seal

Silicon rezistent la temperaturi extreme, de la -60oC până la aproape +300oC. Excelentă aderenţă pe oţel, aluminiu, sticlă, ceramică şi multe alte materiale. Printre domeniile  de aplicare în care se recomandă utilizarea siliconului Black Seal se numără motoare, pompe de apă, angrenajele, axele, filtrele de ulei etc.Silicon rezistent la temperaturi extreme

WEICON Plastic Metal

Produsul ideal pentru reparații rapide, economice şi durabile, lipirea şi acoperirea celor mai diferite tipuri de material. Rezistent la temperaturi de la -35oC la +120oC , tip SF până la +90oC şi tip BL până la +180oC .

  • Tip A – metal plastic cu particule de oţel.
  • Tip BL – lichid pensulabil, mineral cu carbură de siliciu și zirconiu, extrem de rezistent la uzură.
  • Tip SF – chit, particule de oţel, uscare rapidă.
  • Tip WR2 – chit cu particule minerale, rezistent la uzură.

Gama Weicon conține și plastiline pentru reparații (rezistente la temperaturi de -50oC până la aproape +150oC pentru oțel inoxidabil, oțel și titan) dar și soluții de curățat pentru metale, plastic, cauciuc, sticlă, ceramică sau lemn ce îndepărtează eficient  unsoarea persistentă, uleiul, răşina, funinginea, ceara, nicotina, reziduurile de insecte, bitumul și urmele de scânteie.

WEICON Plastic Metal

Metatools: produse de specialitate pentru producţie, reparaţii și întreţinere

Compania Metatools, lider pe piața furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, este importator al gamei Weicon, iar clienții pot găsi în showroom-ul din Ploiești de la adezivi şi etanşanţi speciali până la sprayuri tehnice, paste de asamblare şi vaseline pentru toate domeniile. Brandul Weicon, cu o tradiție de peste 60 de ani în dezvoltarea de produse de înaltă performanță, răspunde la nevoile profesioniștilor din industria petrolieră și maritimă prin intermediul unor produse special realizate pentru utilizarea în rafinării, pe  platforme marine sau în industria chimică.

Află mai multe

Directorul general Weicon, în vizită la sediul companiei Metatools

Intalnire delegatie Weicon de sediul Metatools

Directorul general Weicon GmbH & Co. KG, domnul Ralph Weidling, a vizitat recent sediul companiei Metatools din Ploiești. Compania Metatools este importator Weicon, iar clienții pot găsi în showroom-ul din strada Poligonului, nr. 2,  de la produse chimico-tehnice la unelte de specialitate, pentru diferite aplicații.

Începând cu anul 1947, Weicon GmbH & Co. KG  produce adezivi speciali și etansanți, spray-uri tehnice și paste de asamblare de înaltă performanță pentru toate domeniile industriei – de la producție și reparații până la întreținere. Produsele Weicon se recomandă în numeroase sectoare ale industriei și pot avea următoarele aplicații: curățare, degresare, lubrifiere, îngrijire, mentenanță, deblocare, separare și acoperiri anti-corozive ale suprafețelor.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul întâlnirii ce a avut loc la sediul companiei Metatools a fost și prezentarea celei mai noi aplicații Weicon – Adhesive Finder – ce ajută utilizatorul să identifice exact produsul de care are nevoie. Concret, aplicația ajută utilizatorul să își alegă materialul, metoda de lipire, rezistența sau chiar temperatura la care adezivul să reziste, iar în funcție de specificațiile tehnice pe care le caută, aplicația recomandă doar produsele care se încadrează în limitele stabilite. Întreaga gamă Weicon asigură excelenţa prin respectarea standardelor de calitate, iar toate produsele sunt testate, verificate și certificate frecvent de către instituţii renumite din toată lumea.

Gama Weicon

Adezivul potrivit, la un click distanță prin aplicația Adhesive Finder

Aplicația Adhesive Finder de la Weicon

Compania Weicon GmbH & Co. KG a lansat recent aplicația Adhesive Finder, ce ajută utilizatorul să identifice exact adezivul de care are nevoie, în funcție de criteriile de căutare și de caracteristicile tehnice specificate. Concret, orice utilizator cu acces la Internet poate accesa versiunea în limba română sau în limba engleză a aplicației și poate identifica produsul pe care îl dorește, chiar dacă nu este complet familiarizat cu gama de produse Weicon.

Utilizatorul își poate alege materialul, metoda de lipire, rezistența sau chiar temperatura la care adezivul să reziste, iar în funcție de specificațiile tehnice pe care le caută, aplicația recomandă doar produsele care se încadrează în limitele stabilite. Mai mult, pentru fiecare produs din aplicație, există un document PDF cu specificații tehnice.

În showroom-ul Metatools din Ploiești găsiți o gamă vastă de produse Weicon: de la adezivi bi-componenți, adezivi uni-componenți, adezivi elastici, spray-uri tehnice, lichide tehnice, sprayuri și paste de înaltă performanță,  până la unelte de dezizolare. Produsele Weicon se recomandă pentru utilizare în numeroase sectoare ale industriei și pot avea următoarele aplicații: curățare, degresare, lubrifiere, îngrijire, mentenanță, deblocare, separare și acoperiri anti-corozive ale suprafețelor.