Brennenstuhl – calitate și inovație!

Brennenstuhl - produse de iluminat si electrice

Fie că este vorba de design sau performanță, calitatea reprezintă preocuparea principală a producătorului, de peste 60 de ani. Echipamentele electrice sunt împărțite pe game, precum derulatoare, prelungitoare și ștechere, proiectoare, lâmpi și lanterne. Brennenstuhl® se asigură că designul și funcționalitatea sunt interdependente, oferind astfel cele mai bune soluții și tehnologii posibile.

Cu o aplicabilitate diversă, fie că vorbim de utilizare în jurul casei, în ateliere sau pe șantiere, produsele Brennensthul de înaltă calitate fac orice proiect mai simplu și ușor. Descoperă gama noastră și achiziționează: click aici

Gama de produse diversă, unică prin varietate, design și performanță, oferă soluția potrivită pentru orice aplicație: fie acasă, fie pentru uz profesional. Față de produsele clasice cum ar fi rolele de cablu, prelungitoarele și prizele, portofoliul Brennenstuhl® include și proiectoare, lanterne LED și soluții pentru zona de automatizare a locuinței.

 

Brennenstuhl- Sustenabilitate - Siguranta - Garantie

Siguranță continuă. Puteți să vă bazați întotdeauna pe produsele de la Brennenstuhl®. Certificatele de siguranță  de la agenții de testare independente atestă respectarea standardelor germane și internaționale. Fiabilitatea garantată justifică întotdeauna calitatea Brennenstuhl®, iar garanția globală vă oferă standarde ridicate. Produsele oferă protecție în utilizare și pun accentul pe siguranța față de copii, de aceea dispun de cursoare din plastic, care închid deschiderile la contactele prizelor și prelungitoarelor. Acest tip de protecție este ceea ce noi numim protecție integrată. Ca un producător de calitate și responsabil, Brennenstuhl are standarde internaționale de siguranță. Prin urmare, BRENNENSTUHL pune mult accent pe controalele de calitate și certificate. În certificarea unui produs, acesta trebuie să obțină un rezultat corespunzător instalațiilor de testare.

Protecție oricând și oriunde. Echipamentele Brennenstuhl® sunt testate într-o cameră climatică specială, pentru rezistența la căldură, frig și umezeală. De exemplu, pentru cablurile electrice, rezistența la căldură este realizată și dovedită prin teste de lungă durată. Consumul de energie inutil nu ar trebui să fie o problemă cu Brennenstuhl®, deoarece puteți reduce semnificativ consumul de energie al dispozitivelor terminale în modul stand-by. Alegeți produsele cu sigla Save-Energy.

Calitatea inovației. Modul de folosire de către utilizatori este întotdeauna punctul central pentru inovațiile tehnice. De aceea, inginerii Brennenstuhl® testează în mod constant ideile noi și cele mai moderne procese de dezvoltare. Aveți nevoie de durabilitate – așa cum ar trebui. Produsele Brennenstuhl® sunt extrem de robuste datorită combinării materialelor de primă clasă și fabricării precise.  Un exemplu concret de inovație este DARGO – Spotlight Hybrid Mobile Led. Probabil că orice meseriaș sau bricolor s-a întrebat înainte de a cumpăra o lampă de lucru: Să funcționeze pe baterie sau să fie electrică, pe cablu? Noi avem răspunsul: Lampa de lucru DARGO LED are o funcție hibridă . Această funcție face posibilă utilizarea lămpii de lucru în exterior, nu numai prin intermediul cablului de alimentare detașabil de 5 m, dar și prin intermediul unei baterii Li-Ion încorporate.

  Brennenstuhl - gama DIY si profi

Pentru orice proiect, produsele noastre fac viața de zi cu zi mai simplă și mai ușoară!
Descoperă gama noastră și achiziționează produsele de care ai nevoie!

Te așteptăm și în magazinele noastre din Ploiești, Buzău și Pitești: contact & harta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *