Compania METATOOLS Ploiești a lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro

METATOOLS Ploiești a lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro

Compania Metatools Ploiești, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, a lansat recent un nou concept al site-ului www.metatools.ro.

Noul site are ca scop principal să ofere clienților informații complete și actualizate privind produsele comercializate și serviciile integrate și subliniază, încă o dată, dorința companiei Metatools de a fi mereu alături de partenerii și clienții săi. Utilizatorii vor găsi aici informații utile despre serviciile și produsele oferite de companie, dar și informații privind beneficiile și avantajele rezultate în urma colaborării cu echipa Metatools.  Noua interfață conţine şase secţiuni principale, împărțite după cum urmează:

  • Prima pagină
  • Companie
  • Servicii
  • Blog
  • Produse
  • Contact

Secțiunea Companie dezvăluie utilizatorilor informații despre istoricul Metatools, viziunea de business, dar și imagini din showroomul de prezentare și imagini de la evenimentele organizate de-a lungul celor peste 17 ani de existență pe piață. La secțiunea Servicii, utilizatorii vor găsi informații complete despre departamentul service Metatools, serviciul de închirieri scule electrice, utilaje pentru construcții și generatoare de curent, dar și informații despre consultanța tehnică oferită, gratuit, de echipa Metatools. Mai mult, zona de Proiecte dezvăluie o parte din lucrările executate de echipa departamentului Service pe șantiere, exploatări petroliere sau în zonele rezidențiale.

Secțiunea Produse dezvăluie mare parte din gama de scule, accesorii și echipamente comercializate de companie. Astfel, ofertele personalizate sunt un alt beneficiu direct pe care clienții îl au mereu la îndemână atunci când aleg serviciile și produsele Metatools.

Cu o singură trecere a mouse-ului peste secțiunile principale ale meniului, utilizatorii pot găsi toate informațiile de care au nevoie. Mai mult, noua pagină web are un design prietenos și asigură o navigare ușoară indiferent dacă site-ul este accesat de pe PC, tabletă sau smartphone.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *