Vrei să fii la curent cu toate ofertele promoționale ale brandurilor tale preferate?

Urmărește secțiunea Cataloage/Broșuri direct de pe laptop, telefon sau tabletă. Cele mai noi cataloage, pliante sau broșuri într-un singur loc.

Broșura generatoare de curent electric Metatools
Broșură generatoare de curent electric METATOOLS

Într-o lume în care alimentarea cu energie a devenit mai importantă ca oricând, generatoarele de curent reprezintă cea mai bună metodă de protecție împotriva întreruperilor prelungite de curent, dar și soluția optimă pentru zonele în care nu există rețea electrică!

Brosura SATA scule de mana
Broșură scule de mână SATA Tools

Sculele SATA sunt fabricate de unul dintre cei mai mari producători de scule de mână din lume, Apex Tool Group. Dincolo de renumele internațional al brandului și de calitatea materialelor din care sunt realizate sculele de mână, sistemele inovatoare patentate SATA asigură o productivitate crescută și îmbunătățesc experiența utilizatorului.

Catalog discuri diamantate premium DiaTehnik
Catalog discuri diamantate premium DiaTehnik

Pentru a tăia materiale precum betonul sau piatra este nevoie de un disc care să ofere precizie, dar și un grad ridicat de control. Discurile diamantate sunt disponibile într-o gama vastă de dimensiuni și utilizări.

Catalog Black&Decker 2014
Catalog scule electrice și accesorii BLACK&DECKER

Metatools îți pune la dispoziție o gamă variată de echipamente (scule electrice și accesorii scule electrice) Black&Decker pentru casa și grădina ta! Răsfoiește catalogul și descoperă cele mai noi produse Black&Decker.

Catalog DeltaPlus 2014
Catalog echipamente de protecție DELTAPLUS

Metatools vă aduce cea mai vastă gamă de încălțăminte, îmbrăcăminte, mânuși de protecție, căști, viziere și ochelari, antifoane, măști pentru protecție respiratorie și echipamente pentru lucrul la înălțime.

Catalog DeWALT 2014
Catalog scule și accesorii profesionale DeWALT

Metatools vă oferă o gamă variată de scule electrice profesionale DeWALT! Răsfoiește catalogul și alege sculele și acesoriile profesionale de care ai nevoie.

Catalog ESAB 2014
Catalog aparate de sudură ESAB

Metatools vă oferă o gamă variată de echipamente ESAB, de la aparate de sudură profesionale până la accesorii și consumabile pentru sudură.

Catalog Felo 2014
Catalog scule de mână și accesorii FELO

În magazinul Metatools găsiți o gamă vastă de biți, clești, chei, șurubelnițe, surubelnițe pentru electricieni sau unelte pentru biți de la producătorul german Felo!

Catalog FIAC accesorii aer comprimat 2015
Catalog accesorii aer comprimat FIAC

Cuple, racorduri cu prindere rapidă, regulatoare de presiune, manometre, robineți de linie, supape, furtunuri pentru aer comprimat, toate într-un singur catalog! În magazinul Metatools găsești o gamă vastă de accesorii pentru compresoarele de aer FIAC!

Catalog FIAC compresoare 2015
Catalog compresoare de aer FIAC

Metatools vă pune la dispoziție o gamă vastă de compresoare de aer de la FIAC, indiferent de necesitățile beneficiarului.

Catalog GCE sudura 2013
Catalog accesorii sudură GCE

Metatools vă oferă o gamă variată de accesorii pentru sudură GCE, de la reductoare de presiune până la pistolete pentru sudare.

Catalog IWELD
Catalog echipamente sudură și consumabile IWELD

Echipamentele de sudare IWELD înseamnă nu numai produse și piese de schimb la prețuri atractive, dar și soluții eficiente, economice și competitive, aplicabile atât în producția industrială cât și la prelucrarea ocazională a metalelor.

Catalog KLINGSPOR 2013
Catalog benzi și discuri abrazive KLINGSPOR

Debitarea și polizarea necesită în multe domenii de utilizare o mare viteză periferică a produsului abraziv rotativ. Metatools vă oferă o gamă variată de discuri abrazive KLINGSPOR.

Catalog Knipex 2014-2015 EN
Catalog scule de mână KNIPEX

Metatools vă oferă o gamă variată de scule de mână Knipex. Vă invităm să răsfoiți catalogul în format electronic!

Catalog Makita PPG 2015-2016
Catalog PPG Makita 2015-2016

Metatools îți aduce întreaga gamă de echipamente pentru parcuri și grădini Makita. Răsfoiește catalogul Makita pentru cea mai completă ofertă în materie de utilaje pentru grădinărit și agricultură!

Catalog scule si accesorii profesionale Makita 2015-2016
Catalog scule si accesorii profesionale Makita 2015-2016

Vizualizează întreaga gamă de scule electrice și accesorii Makita. În showroom-ul Metatools te așteptăm cu toată gama de scule profesionale Makita!

Catalog Master incalzitoare portabile 2013-2014
Catalog generatoare aer cald portabile MASTER

Metatools vă oferă o gamă vastă de generatoare de aer cald portabile, Master.

Catalog Nilfisk
Catalog Nilfisk

Echipamentele pentru curățenie de la NILFISK reprezintă soluția ideală pentru lucrările de curățare de zi cu zi, mai ales că acestea oferă un nivel ridicat de performanță și confort, flexibilitate și ușurință în utilizare.

Catalog Pramac grupuri electrogene 2013
Catalog grupuri electrogene PRAMAC

Fie că este vorba despre grupuri electrogene capotate insonorizate, necapotate sau containerizare, Metatools vă propune o gama vastă de generatoare Pramac, pentru utilizare continuă sau pentru backup, cu posibilitate de anclanșare automată.

Catalog REMS
Catalog scule pentru prelucrarea ţevilor REMS

Metatools vă oferă o gamă variată de scule pentru prelucrarea ţevilor REMS. Vă invităm să răsfoiți catalogul!

Catalog Ridgid 2013
Catalog RIDGID

Metatools vă oferă o gamă vastă de echipamente RIDGID, de la echipamente pentru prelucrat țevi, echipamente de video inspecție pentru canalizări, până la locatoare de utilități și dispozitive pentru mentenanța canalizărilor.

Catalog Rothenberger 2014-2015
Catalog scule pentru instalatori ROTHENBERGER

Metatools vă oferă o gamă vastă de scule si accesorii recomandate instalatorilor, pentru operațiuni de: filetare, canelare, inspecție video, îndoire, umplere, control, lipire și carotare.

Catalog RUKO
Catalog unelte de precizie RUKO

Compania Metatools vă oferă o gamă vastă de unelte de precizie RUKO, de la burghie, carotiere, freze biax, mașini de frezat până la agenți de răcire și lubrifianți.

Catalog SATA Tools 2014
Catalog scule de mână și accesorii SATA Tools

Fie că vorbim despre industria auto, cea a reparațiilor și întreținerilor mașinilor și utilajelor sau despre domeniul construcțiilor, profesioniștii vor găsi în sculele de mână premium SATA un aliat de încredere. Brandul SATA face parte din portofoliul gigantului american Apex Tool Group, concern ce operează în peste 30 de țări, iar produsele sunt “testate” zilnic de milioane de profesioniști.

Catalog Stanley 2015
Catalog scule de mână STANLEY

Metatools vă oferă o gamă variată de scule de mână și unelte Stanley: instrumente de măsură, dispozitive electronice, unelte de dulgherit, ciocane, unelte pentru constructii, capsatoare, clești.

Catalog TESA benzi adezive
Catalog benzi adezive TESA

Metatools vă oferă o gamă variată de benzi adezive TESA pentru aplicații industriale și soluții pentru fixare.

Catalog Weicon sprayuri tehnice
Catalog spray-uri tehnice WEICON

Metatools vă oferă o gamă variată de spray-uri tehnice Weicon pentru protecția anticorozivă a suprafețelor, curățare și degresare, lubrifiere, dizolvare și separare dar și pentru îngrijire și protecție.