De 20 ani pe piața furnizorilor de echipamente și utilaje tehnologice!

Metatools este o afacere românească de succes și, totodată, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor din județul Prahova. Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanție și post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Misiunea noastră

Să stabilim noi standarde de calitate și eficiență în ceea ce privește serviciile și produsele pe care le propunem clienților. Din acest motiv alegem să oferim soluții avantajoase, prin intermediul unei game vaste de produse și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora să identificăm soluții punctuale, adaptate afacerii tale.

Valorile noastre

Calitatea serviciilor şi standardele etice, atât în relaţia cu clienţii, cu partenerii business dar şi cu comunitatea locală, sunt două valori primordiale după care ne ghidăm în activitatea noastră.

Scurt istoric

Showroom Metatools PloieștiÎnființată în anul 1998, compania Metatools se evidenţiază pe piaţa furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice din România prin gama variată de produse comercializate, prin calitatea produselor dar și prin profesionalismul întregii echipe.

La doi ani de la înființare, compania devenea distribuitor autorizat Bosch, în 2001 distribuitor autorizat Makita, iar în anul 2006 se inaugura noul sediu situat pe strada Poligonului, nr. 2.

Întrucât Metatools este mereu în pas cu nevoile clienților săi, din anul 2011, departamentul de service realizează şi activitatea de service mobil prin echipe de intervenţie dedicate.

Unul dintre cele mai importante procese de modernizare a avut loc în anul 2012, atunci când showroom-ul Metatools a beneficiat de o renovare completă prin amenajarea unui nou spațiu dedicat echipamentelor pentru protecția muncii.

Continuarea planurilor de extindere se concretizează în 2016 prin inaugurarea noilor puncte de lucru din Buzău și Pitești, după ce anul 2015 a însemnat relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou sediu, extinderea showroom-ului din Ploiești și actualizarea spațiului vizual, la standarde europene.

Vedere panoramică showroom Metatools - parterpuncte-de-lucru-metatools

Istoricul METATOOLS în imagini

Istoric Metatools