Despre noi

De 20 ani pe piața furnizorilor de echipamente și utilaje tehnologice!

Metatools este o afacere românească de succes și, totodată, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor din județul Prahova. Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanție și post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Metatools consideră că echipa este cel mai important factor pe care se bazează procesul de dezvoltare, astfel încât se investește în resursele necesare. De aceea, politica internă implică training-uri și team-building-uri pentru angajați. Metatools își dorește să răspundă nevoilor pieței și să ofere clienților o experiență pozitivă, prin profesionalism și implicare. Compania își dorește să înglobeze toate ramurile pieței și să își mărească gama de produse, pentru a oferi publicului țintă produsele de care are nevoie.

metatools ploiesti

20 ani de eficiență prin tehnică

Misiunea noastră

Să stabilim noi standarde de calitate și eficiență în ceea ce privește serviciile și produsele pe care le propunem clienților. Din acest motiv alegem să oferim soluții avantajoase, prin intermediul unei game vaste de produse și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora să identificăm soluții punctuale, adaptate afacerii tale.

Valorile noastre

Calitatea serviciilor şi standardele etice, atât în relaţia cu clienţii, cu partenerii business dar şi cu comunitatea locală, sunt două valori primordiale după care ne ghidăm în activitatea noastră.

Despre noi

Scurt istoric

1998

Înființare companie

Înființată în anul 1998, compania Metatools se evidenţiază pe piaţa furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice din România prin gama variată de produse comercializate, prin calitatea produselor dar și prin profesionalismul întregii echipe.

2001

Distribuitor autorizat Makita

La doi ani de la înființare, compania devenea distribuitor autorizat Bosch, în 2001 distribuitor autorizat Makita

2006

Sediu nou

In anul 2006 se inaugura noul sediu situat pe strada Poligonului, nr. 2.

2011

Service mobil

Întrucât Metatools este mereu în pas cu nevoile clienților săi, din anul 2011, departamentul de service realizează şi activitatea de service mobil prin echipe de intervenţie dedicate.

2012

Showroom-ul Metatools

Unul dintre cele mai importante procese de modernizare a avut loc în anul 2012, atunci când showroom-ul Metatools a beneficiat de o renovare completă prin amenajarea unui nou spațiu dedicat echipamentelor pentru protecția muncii.

2016

Expansiune

Continuarea planurilor de extindere se concretizează în 2016 prin inaugurarea noilor puncte de lucru din Buzău și Pitești, după ce anul 2015 a însemnat relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou sediu, extinderea showroom-ului din Ploiești și actualizarea spațiului vizual, la standarde europene.

2018

METATOOLS 2.0

După 20 de ani de activitate, Metatools a ajuns la următorul nivel. Procesul de evoluție s-a bazat pe Responsabilitate – față de clienți, colegi, comunitate și parteneri, Eficiență – elementul de bază ce definește echipa noastră și Profesionalism – abilitatea de a propuse soluții pertinente clienților noștri și de a identifica nevoile pieței. De asemenea, extinderea ramurei logistice, îmbunătățirea rețelei de service, înființarea academiei și reamenajarea sediului central, au stat la baza succesului Metatools 2.0Noua structură a companiei înglobează atât vânzarile B2B și B2C, cât și cele online (e-commerce) și showroom-uri (magazine fizice).

Showroom Buzau

Showroom Pitesti