Echipa Metatools vă urează Sărbători Fericite!

Metatools vă urează Sărbători Fericite!

La ceas de sărbătoare, echipa Metatools vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi! Vă mulțumim pentru că și anul acesta ați ales să fiți partenerii noștri. Vă dorim un An Nou plin de reușite și bunăstare!

La final de an facem o retrospectivă a ceea ce a însemnat anul 2015 pentru compania Metatools

Un moment important în dezvoltarea companiei a avut loc în luna martie a acestui an și a constat în relocarea într-un nou sediu a Diviziei de Service/Service Mobil, extinderea showroom-ului dar și actualizarea spațiului vizual, la standarde europene.

Sediul diviziei service Metatools

Și anul acesta am organizat evenimente reușite, în cadrul cărora cei prezenți  au putut testa cele mai noi echipamente de pe piață pentru instalatori, pentru constructori și pentru industria Oil&Gas. În luna septembrie cei mai iscusiți tăietori de lemne din România au făcut spectacol la Ploiești, în cadrul show-ului demonstrativ STIHL Timbersports.

Show demonstrativ STIHL Timbersports la Metatools Ploiești

Am răsplatit fidelitatea clienților cu telefoane Iphone 6, tablete Ipad Air 2, camere foto digitale Nikon Coolpix L30 și console Sony PlayStation 4  și am lansat un nou concept al site-ului www.metatools.ro. Noul site este o  interfață corporate ce conține informații complete și actualizate privind produsele comercializate și serviciile oferite de companie.

tombola-metatools-bosch

După 17 ani în care am dezvoltat relații strânse cu toți partenerii noștri, astăzi privim cu încredere spre un viitor construit pe o fundație ce are la bază pasiunea și integritatea. La mulți ani și un  2016 așa cum vă doriți!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *