Evenimente

2017 – Aniversare un an Metatools Buzău

Metatools a aniversat pe data de 15 septembrie 2017 un an de la deschiderea showroom-ului din Buzău. Magazinul, cu o suprafață de peste 300 mp, este situat pe Strada Spătarului 5A și propune clienților din Buzău echipamente și utilaje de la producători de renume internațional precum: Makita, Bosch, DeWalt, Black&Decker, DiaTehnik, Esab, Felo, Harris, Iweld, Knipex, Nilfisk, Rems, Ridgid – parte a grupului american Emerson, Ruko, Sata (Apex Tool Group), Stanley, s.a.

“Magazinul Metatools oferă soluții avantajoase buzoienilor, prin intermediul unei game  de produse și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora identificăm soluții punctuale pentru clienții noștri.”, a declarat Marius Ghencea, manager showroom Metatools Buzău.

2017 – Săptămâna Porților Deschise la Metatools Pitești

Bosch, Makita, Nilfisk, DeWalt și Ridgid, 5 producători de top la nivel internațional, vin la sediul Metatools din Pitești, pentru a prezenta noutățile în materie de scule electrice și echipamente de curățenie, dar și echipamente pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

„Cu o suprafață de peste 540 mp, showroom-ul Metatools situat pe Strada Depozitelor 12 oferă piteștenilor aceleași game de produse profesionale și servicii cu care ne-am obișnuit clienții. Piteștenii pasionați de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră în domeniul construcțiilor și al industriei sunt invitați în perioada 27 martie – 31 martie la un eveniment cu totul inedit. 5 zile pline de activități, concursuri și demonstrații tehnice.”, a declarat Alexandru Popescu, managerul magazinului Metatools Pitești.

2016 – Lansarea gamei DeWalt XR FlexVolt în România

Peste 250 de invitați au testat primul acumulator convertibil 18/54V din lume, precum și noua gamă de scule electrice cu acumulator de 54V DeWalt XR FlexVolt. Evenimentul organizat în parteneriat cu producătorul american DeWalt a coincis cu aniversarea a 18 ani de existență pe piața furnizorilor de scule electrice, utilaje și echipamente a companiei Metatools.

2015 – „Ridgid Innovation Roadshow”

Metatools, în parteneriat cu RIDGID TOOL Europe, parte a concernului american EMERSON, a organizat pe data de 16 martie 2015, la sediul din Ploieşti, str. Poligonului nr. 2, a doua ediție a evenimentului demonstrativ “Ridgid Innovation Roadshow”, după ce în anul 2010, camionul a încântat ploieștenii cu designul său inovator.

2015 – Show demonstrativ STIHL Timbersports

Cei mai iscusiți tăietori de lemne din România au făcut spectacol la Ploiești, pe data de 4 septembrie 2015, în cadrul show-ului demonstrativ STIHL Timbersports! Sportivii din lotul național de tăietori de lemne și-au dovedit măiestria și iscusința prin intermediul probelor deja consacrate din cadrul competițiilor internaționale, și anume: „tăierea cu joagărul”, „tăierea la înălţime”, „tăierea orizontală”, „tăierea cu motoferăstrăul” și „tăierea verticală”.

Întrucât tăiatul lemnelor este o acțiune ce necesită un echipament corespunzător, după demonstrația de forță a lotului național de tăietori de lemne, cei prezenți la eveniment au asistat la o prezentare de modă inedită, în care modelele au purtat cele mai noi echipamente pentru protecția muncii.

2014 – EY Antreprenorul Anului în România

În anul 2014, compania Metatools a participat la competiția națională EY Entrepreneur Of The Year, organizată de Ernst&Young România. Domnul Mircea Androne, co-fondator Metatools Ploiești, este unul dintre cei 40 de oameni de afaceri care a împărtăşit rețeta de succes a business-ului pe care l-a creat alături de Alexandru Androne, directorul general al companiei.

Maturitatea celor 40 de afaceri de top prezentate în “Cartea Antreprenorilor 2014” a fost analizată din prisma celor mai importante criterii și anume: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, impactul asupra comunităţii, capacitatea de inovare și integritatea personală. EY Entrepreneur Of The Year a reușit să fundamenteze o adevărată comunitate în jurul evenimentului.

2014 – „Prinde faza electrizantă!”

Metatools și Bosch au organizat un eveniment special, în care participanții au avut ocazia să se întâlnească cu unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români, Helmuth Duckadam. Evenimentul a fost ocazia perfectă pentru ca oaspeții Metatools să plece acasă cu premii surpriză și autografe de la Helmuth Duckadam.

2013 – Eveniment Ridgid

Metatools a organizat în luna mai a anului 2013 un eveniment special, în parteneriat cu Ridgid Europa, pentru a sărbători 15 ani de existență. În cadrul evenimentului au avut loc concursuri în care concurenții au avut ocazia să își testeze îndemânarea.

2012 – „Maratonul sculelor Bosch”

Pe 21 septembrie a avut loc, la sediul Metatools din Ploiești, evenimentul „Maratonul Sculelor Bosch”, organizat în parteneriat cu Robert Bosch România, eveniment ce a marcat începutul unei noi etape în dezvoltarea companiei Metatools.

O dată cu extinderea showroom-ului de scule, unelte și utilaje cu o nouă zonă de echipamente pentru protecția muncii, Metatools oferă clienţilor săi peste 10.000 de articole pe stoc expuse într-un showroom de aproximativ 800 mp. Surpriza evenimentului a fost spectacolul de dansuri grecești pus în scenă de ansamblul Orfeas și prezentarea inedită de echipamente pentru protecția muncii.

2011 – Makita Day „Testează calitatea japoneză”

După succesul avut în 2010 am hotarât, împreună cu partenerii de la Makita, să organizăm un eveniment asemănător şi în 2011. Conform tradiţiei, pe lângă demontraţiile tehnice efectuate de cãtre reprezentanţii Makita, participanţii la eveniment au avut parte de promoţii, lansări de produse, concursuri, tombolă şi multe premii.

2011 – Ridgid „We build reputations”

Metatools a reușit să își pună amprenta asupra comunității, fiind o companie care, împreună cu partenerii săi internaționali, se preocupă de sprijinirea sistemului educațional universitar din județul Prahova.

În acest sens, în anul 2011, în cadrul campaniei “We build reputations” desfășurată împreună cu partenerul Ridge Tool Romania, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești a primit o donație de aproximativ 20.000 de euro, constând în echipamente de ultimă generație de filetat țevi, echipamente pentru sertizat conducte, locatoare de utilități, clești, tăietoare și alte scule pentru ca studenții de la facultățile de profil să poată lucra direct cu cele mai noi echipamente din domeniu.

2010 – Demonstraţie tehnică „Makita Demo Tour”

În premieră în România, concernul japonez Makita, alături de Metatools, a organizat o demonstraţie tehnică de motoferăstraie şi scule profesionale. Concursurile, tombola şi premiile au făcut deliciul publicului prezent la acţiunea ce a avut loc la sediul Metatools din strada Poligonului, numărul 2.

2010 – Eveniment „Ridgid Reputation Roadshow”

Evenimentul a făcut parte dintr-o campanie de promovare a companiei RidgeTool în Europa. Astfel, camionul RIDGID Roadshow a poposit la Ploiești în luna aprilie a anului 2010. Colosul de 20 de tone a impresionat publicul prezent la eveniment atât prin grandoare cât şi prin designul inovator.

Conceput special pentru a dezvălui şi oferi spre testare scule, unelte şi echipamente profesionale RIDGID, showroom-ul mobil a expus circa 200 dintre cele 300 de produse aflate în portofoliul companiei.

2008 – Aniversare „Metatools este de 10!”

Metatools a aniversat 10 ani de existenţă alături de clienţii săi, în cadrul evenimentului demonstrativ “Bosch Power Adventure”, organizat în parteneriat cu reprezentanţa Robert Bosch din Romania. Demonstraţiile tehnice au fost urmate de concursuri de îndemânare, cadouri şi masă festivă.