Iarna aceasta, Metatools și Bosch îți fac plinul la mașină!

Iarna aceasta cumperi scule electrice și accesorii  din magazinul Metatools și ești răsplătit cu bonuri de combustibil! Vino în showroom, cumpără scule și accesorii Bosch, iar fiecare achiziție de minim 500 lei (TVA inclus) îți aduce garantat un card de combustibil în valoare de 50 lei (TVA inclus). Cardurile cadou se vor acorda în limita disponibilității, fără a exista un număr maxim de carduri oferite unui singur cumpărător, astfel că mai multe cumpărături înseamnă mai multe carduri de carburant!

Toți cei care cumpără scule și accesorii Bosch de cel puțin 500 lei (primesc cel puțin un card de carburant) participă automat la Tombola Iernii, unde pot câștiga scule Bosch și multifuncționale Dremel. Premiile acordate sunt următoarele:

  • 5 X Multifuncțională Dremel;
  • 2 X Telemetru cu laser Bosch PLR 15;
  • 5 X Șurubelniță cu acumulator Bosch IXO.

Promoția este activă în perioada 21.12.2015 – 28.02.2016, iar marea extragere va avea loc pe 29.02.2016. Câștigătorul va fi ales prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro. Rezultatele extragerii se vor afișa pe pagina de Facebook Metatools, dar și pe site-ul www.metatools.ro.

Cardul de combustibil se acordă doar pentru facturile fiscale sau bonurile fiscale achitate prin plată cash, în limita stocului disponibil, doar în showroom-ul Metatools din Ploiești, strada Poligonului, nr.2. Vă invităm să accesați regulamentul complet al campaniei „Iarna aceasta Metatools și Bosch îți fac plinul la mașină!”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *