Metatools, 20 de ani de eficiență prin tehnică

Aniversare 20 ani

Acest eveniment confirmă pentru noi profesionalismul și implicarea noastră pe piața sculelor electrice & accesoriilor și ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm un business complet, care să răspundă nevoilor și cerințelor pieței. Dorim să oferim în continuare o gamă diversificată de produse și servicii de înaltă calitate, alături de partenerii noștri.

Evenimentul s-a desfășurat în cele trei locații unde compania Metatools activează: Ploiești, Buzău și Pitești, în perioada 19-21 Septembrie.

Eveniment
Prezentare Produse

Participanții au avut parte de prezentări de produse, demonstrații de utilizare a sculelor electrice, echipamentelor & accesoriilor eferente și premii surpriză. La Ploiești a fost un invitat special în cadrul evenimentului, care a fost alături de noi și a reprezentat echipa Bosch. Acesta este influencer în domeniul tehnic și IT, fiind pasionat de noutăți și are în derulare un proiect personal.  În cadrul acestuia prezintă materialele utilizate, sculele electrice folosite și etapele parcurse. Deoarece clienții noștri sunt importanți, am organizat o tombolă cu extrageri & 20 premii, care au constat în: scule electrice de la Bosch și DeWalt, aparate de sudură IWeld, gadget-uri Sata, promoționale Makita și Swaty Comet, unelte de mână Rothenberger și Felo, echipamente de protecția muncii Cerva și marele premiu o excursie off-road pentru două persoane, oferită de către Bosch.

În cele trei puncte de lucru, furnizorii prezenți au fost APEX (Sata Tools) BOSCH, CERVA, FELO, IWELD, RIDGID, ROTHENBERGER, LUMAG, CHICAGO P, KRANZLE, VARO (Dual Power & ProPower), DIATEHNIK, SWATYCOMET, DEWALT, NILFISK, REMS. Aceștia au expus participanților produsele noi, de interes, pentru a evidenția inovația și interesul pentru satisfacerea nevoilor publicului țintă. Demonstrațiile facute de specialiști au accentuat atribuțiile produselor și modalitățile de utilizare. Vizitatorii au putut interancționa cu reprezentanții prezenți la eveniment, pentru a colecta informații utile în cadrul proiectelor de viitor.

Pentru Metatools calitatea produselor și serviciilor, eficiența și profesionalismul stau la baza activității de zi cu zi. De aceea, ne mândrim cu aniversarea a 20 de ani de prezență pe piața sculelor electrice & accesoriilor. În cadrul evenimentului, am dorit să fidelizăm relația cu furnizorii, partenerii și clienții noștri.

Eveniment
Stand-uri furnizori

Vino in magazinele noastre și descoperă lumea Metatools 2.0!

La noi găsești tot ce ai nevoie harta magazine

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *