Metatools Group

Metatools Group reprezintă peste 25 de ani de performanță și dezvoltare continuă.

Eficiență prin tehnică!

Metatools Group reprezintă un ecosistem organizațional, care va deservi într-un mod mult mai armonios și eficient nevoile clienților noștri. Am reunit sub aceeași siglă cele trei companii ale grupului, care activează atât în domeniul comercial, cât și al serviciilor, fiind convinși că vom putea, în acest mod, să răspundem mai bine noilor tendințe ale pieței. Misiunea noastră este să ne dezvoltăm pentru a deveni punctul de referință în piața sculelor electrice industriale și profesionale.
Eficiența prin tehnică este motto-ul pe care îl găsiți în activitatea întregului grup, în serviciile pe care le oferim și în produsele pe care le livram.

„Metatools Group este motorul de putere al tuturor proiectelor partenerilor noștri" – Mircea Androne, co-founder

Cele trei companii ale grupului

B2C

B2B & B2C

SERVICES

Grup de companii specializate în distribuirea și comercializarea echipamentelor tehnice si sculelor electrice, cu o abordare omnichannel. Obiectivul grupului este de atingere a excelenței, prin serviciile și produsele oferite clienților și partenerilor.

BRICOTEHNIK EXPERT a fost înființată în 2016 și oferă o gamă variată de produse pentru casă și gradină, profil DIY. Profilul companiei este B2C, cu magazin online www.bricolaj-mag.ro

SATA TOOLS TECH a fost înființată în 2013 și oferă clienților servicii complete, precum: service scule electrice și utilaje, închirieri utilaje și echipamente industriale, service mobil și management proiecte industriale. Echipa este alcătuită din profesioniști, cu experiență de peste 20 de ani.

METATOOLS este o companie de succes în România, un furnizor important de scule electrice și echipamente tehnologice pentru domeniul constucțiilor și industriei. Profilul companiei este B2B și B2C, orientat spre clienții profesioniști. 3 showroom-uri și un magazin online: www.constructii-mag.ro