Metatools Group

După 20 de ani de performanță și dezvoltare continuă, Metatools a devenit Metatools Group!

MetaTools Group

Cele trei companii ale grupului Metatools

Metatools Group  înglobează atât profilul B2B, cât și B2C, pentru a răspunde nevoilor pieței.

Compania Metatools a fost înființată în 1998 și are un parcurs de 21 de ani de succes, datorită dezvoltării, eficienței și profesionalismului. Gama de produse este în continuă extindere, pentru a răspunde nevoilor clienților direcți și cerințelor pieței.

Cele trei sedii / showroom-uri unde Metatools activează sunt: Ploiești, Buzău și Pitești.

Compania are un profil B2C, cu vânzare directă, dar și în online, prin platforma e-commerce www.constructii-mag.ro  

Constructii-Mag.ro este un magazin online care ofertă soluții complete, pentru achiziția de scule electrice și accesorii, unelte, utilaje, compresoare, generatoare, aparate de sudura și consumabile pentru sudură, echipamente de protecție. Gama de produse este special concepută pentru domenii precum: construcții, amenajări interioare, grădinărit și industrie. Magazinul online îți oferă produse de la producători renumiți în domeniu, precum: Bosch, DeWalt, Milwaukee, Makita, Stihl, Ruko, Rems, Rothenberger, Ridgid, Pramac, Felo, Unior, Stanley. Totodată, asigurăm, prin partenerii noștri, service în garanție și post garanție, cu piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate, astfel încât poți fi sigur că investiția făcută este una de durată.

Din cadrul Metatools Group face parte Sata Tools Tech. Compania este reprezentanță pentru toate gamele de produse ale proiectului Smart Quality, pe care le deține și distribuie la nivel național. Portofoliul oferă o gamă diversă de produse profesionale și echipamente industriale, de calitate superioară, precum Kranzle, Lumag, Sata, Chicago Pneumatic,  Diatehnik, Kapriol, Swaty, Brennenstuhl, Euroboor.

Profilul Smart Quality este B2B și oferă soluții inteligente, pentru diferite proiecte și businessuri, care urmăresc profesionalismul. Detalii ale produselor pe www.smartquality.ro, unde puteți găsi produsele din portofoliu.

Dorința de performanță și viziunea îndrăzneață a societății fac ca standardele să devină reguli de business ce urmăresc cu consecvență drumul spre succes.  Cu un portofoliu bine definit ce conține produse de calitate la prețuri competitive, compania se adresează în special utilizatorilor profesioniști. Sistemul de valori este bazat pe integritate, profesionalism, dinamism, creativitate și performanță.

Bricotehnik – compania este orientată B2B, este un furnizor de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor, începând cu anul 2016, cu o echipă formată din oameni profesioniști, care au ca standarde calitatea și eficiența. Gamă de produse este completă, pentru toate tipurile de proiecte industriale, cât și pentru pasionații de activități de bricolaj. Portofoliul de brand-urile ale companiei sunt de înaltă calitate, cu notorietate și care indeplinesc cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor industriali. Pentru mai multe informații, accesați: www.bte.com.ro

Este prezentă și în mediul online, având e-commerce asociat acestei societăți, care oferă posibilitatea achiziționării online a produselor: www.bricolaj-mag.ro (profil B2C). Produsele listate sunt specifice bricolajului, dar și meseriașilor care își doresc produse semi-performante.