Metatools prezintă DiaTehnik, primul brand propriu de discuri diamantate premium

Lucrul pe șantier nu este ușor, motiv pentru care profesioniștii au nevoie de un partener de încredere! Discurile diamantate DiaTehnik vin în ajutorul celor care caută produse premium, la prețuri competitive, pentru o calitate agreată de compania Metatools.

Metatools, unul dintre furnizorii importanți de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor din județul Prahova, introduce de anul acesta pe piața românească DiaTehnik, primul brand propriu de discuri diamantate. Realizate în spiritul inovator german, DiaTehnik sunt construite prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație ce asigură o durată lungă de viață, dar și o viteză optimă de tăiere. Discurile diamantate DiaTehnik sunt realizate prin sudare laser, ceea ce le conferă un randament ridicat la tăiere și un grad mai mic de deformare.

Discurile diamantate sunt testate în mod constant de profesioniștii din domeniul construcțiilor, care văd în DiaTehnik un partener de încredere ce le oferă instrumente de primă clasă. Ne mândrim cu faptul că putem să oferim clienţilor produse de calitate premium, care să răspundă la necesităţile de siguranţă şi eficienţă ale acestora.”, a declarat Mircea Androne, directorul comercial al companiei Metatools.

Cu dimensiuni ce variază între 115 mm și 450 mm, clienții pot achiziționa de la discuri de tăiere pentru polizoare și discuri pentru maşinile de tăiat materiale de construcții, până la discuri potrivite pentru maşinile de tăiat asfalt sau beton, discuri pentru tăiere umedă sau pentru tăiere uscată. Întreaga gamă DiaTehnik este disponibilă online pe site-ul www.diatehnik.ro dar și în showroom-ul din Ploiești, situat pe strada Poligonului, nr.2.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *