Bosch și Metatools, echipa lui Moș Crăciun!

Bosch Metatools promotie

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate. Zăpada, jocurile copilăriei, cozonacul bunicii, bradul împodobit cu familia, cadourile și Moș Crăciun. Acestea sunt elementele magice pe care vrem să le împărtășim cu tine! Metatools și Bosch sunt ajutoarele Moșului în perioada 10 Decembrie – 28 Februarie*. Bucură-te de cadourile și premiile oferite de noi și începe proiectele de iarnă echipat.

Cumpără unul din produsele Bosch de mai jos și beneficiează de un cadou. Vino în magazinele Metatools (vezi hartă) sau bucură-te de momentele plăcute în familie și achiziționează online (click aici).

Ca să înțelegi mai bine ce primești la achiziționare, mai jos regăsești detaliile:

Bosch + cadou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosch + Cadouri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te așteptăm în magazinele noastre, cu toate cadourile împachetate și pregătite să ajungă în posesia ta. Ce mai aștepți? Profită și tu de sacul Moșului.

Ne găsești în Ploiești, Buzău și Pitești (vezi harta) 

Moș Crăciun este acum și online. De ce să nu bei un ceai, în fața calculatorului, înconjurat de cei dragi? Ai posibilitatea să te bucuri de timpul tău liber și de perioada sărbătorilor, fără să fii prins în trafic. Poți beneficia de promoție și pe magazinele online. Click aici, pentru lumea virtuală a Moșului.

Regulamentul campaniei îl puteți accesa de aici.

*oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *