Nilfisk Alto – gama daneză de aspiratoare comerciale și industriale

Să ne întoarcem (doar cu gândul) în perioada în care curățenia ocupa mare parte din zi, iar singurele ustensile de ultimă generație erau periile, măturile şi cârpele de curăţenie. Din fericire, astăzi avem la îndemână aparatură modernă, iar efortul și timpul pe care îl petrecem făcând curațenie s-a redus considerabil, datorită tehnologiei moderne.

Istoria brand-ului danez Nilfisk începe în 1906, atunci când fondatorul P. A. Fisker  începe să producă motoare pentru râşniţe de cafea, instrumente pentru utilaje, ventilatoare şi burghie. Cu toate acestea, adevăratul progres a fost înregistrat atunci când inginerul electrician a inventat un produs revoluționar – Nilfisk C1 – aspiratorul care cântărea numai 17,5 kilograme şi care putea fi manevrat de o singură persoană!

Astăzi, Nilfisk  este unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie. În același timp, gama Nilfisk Alto este soluția pentru o problemă permanentă – lucrurile se murdăresc şi trebuie să fie curăţate, fără prea mult efort sau timp pierdut!

Gama profesională este recomandată pentru toate unitățile în care este necesar ca nivelul de zgomot să fie unul scăzut, precum: hoteluri, şcoli, spitale, fabrici, magazine, birouri, depozite sau unităţi comerciale. Nilfisk Alto asigură o utilizare uşoară şi eficientă atât în mediile umede cât și în cele uscate, fără schimbarea filtrului.  Aspiratoarele industriale, monofazate și trifazate, sunt ideale pentru profesioniștii care au nevoie de putere și performanță. Gama de apiratoare industriale Nilfisk Alto se împarte în:

  • Aspiratoare monofazate pentru medii uscate;
  • Aspiratoare compacte monofazate pentru medii umede și uscate;
  • Aspiratoare monofazate pentru medii umede și uscate;
  • Aspiratoare trifazate ued uscate;
  • Aspiratoare industriale pentru sănătate/siguranță pentru medii umede și uscate:

Clasa M – pentru profesioniştii care au nevoie de nivel scăzut de zgomot, ergonomie, folosinţă îndelungată şi performanţă fiabilă.

Clasa H – când nu doriţi să vă compromiteţi siguranţa în timpul lucrului.

ATTIX 965 H/M SD XC – cel mai puternic aspirator pentru praf nociv de clasă M şi H.

TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

ATTIX 995-0H/M TIP 22 – construit pentru colectarea combustibilului/prafului inflamabil în ATEX Zona 22.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *