Norbert Pick, membru al consiliului executiv STIHL AG, a vizitat sediul companiei Metatools

Delegație STIHL in vizită la METATOOLS

Domnul Norbert Pick, membru al consiliului executiv STIHL AG și responsabil Vânzări și Marketing la nivel global, a vizitat sediul companiei METATOOLS din Ploiești, cu ocazia actualizării conceptului de prezentare al motouneltelor STIHL la punctul de vânzare.

Începând de luna aceasta, clienții vor descoperi în showroom-ul Metatools un nou concept de prezentare la punctul de vânzare STIHL, conform tendințelor la nivel european, ca urmare a unui proiect de investiții concretizat în dotări cu sisteme de prezentare a produselor, mobilier pentru atelierul de service, semnalizare exterioară și interioară.  Clienții care trec pragul magazinului Metatools vor găsi întreaga gamă de motounelte STIHL și VIKING pentru casă, parcuri și grădini, de la motofierăstraie până la iMow, robotul ultra-inteligent pentru tuns iarba.

Actualizarea conceptului vizual vine o dată cu extinderea showroom-ului Metatools, la un spațiu de 550 mp. Spațiul generos din interiorul showroom-ului, împreună cu etajul dedicat echipamentelor pentru protecția muncii, permite clienților să descopere gama vastă de produse comercializate de companie. Magazinul oferă soluția completă pentru achiziția de scule electrice și accesorii, utilaje pentru construcții, grupuri electrogene, articole pentru casă și grădină, echipamente pentru protecția muncii, feronerie, echipamente pentru service-uri auto. Extinderea showroom-ului are loc după ce, în luna martie, a avut loc relocarea diviziei de service/service mobil într-un spațiu generos pentru activități complexe de întreținere, revizii și reparații desfășurate de departamentul de service Metatools.

Până în acest moment, începutul anului 2015 a însemnat pentru compania Metatools demararea unui proiect investițional de anvergură, concretizat prin extinderea showroom-ului dar și prin relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou spațiu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *