Noua generație de clești Knipex pentru domeniul auto, electrotehnică și aviație

Noua generație de cleștii pentru sifon și conectori de la Knipex sunt ideali pentru strângerea și slăbirea pieselor de îmbinare pentru sifoane, tuburi de plastic, piulițe rotunde de cuplare sau pentru fişe şi cuplaje cu buşon înşurubat. De asemenea, cleștii se recomandă și pentru desprinderea uşoară a furtunurilor de pe suporturile conductelor.

Noii clești oferă 25 de poziții de reglaj, ceea ce înseamnă mai multă adaptabilitate pentru diferite mărimi de lucru. Un alt avantaj al cleştilor pentru sifon şi conectori se referă la faptul că aceștia pot cuprinde cu suprafața dințată obiecte de până la 80 mm diametru. Mai mult, noua generație de clești pentru sifon și conectori se caracterizează prin robustețe și rezistență la solicitări. Aceștia se recomandă în domenii precum: construcția de mașini, industria aviatică sau în electrotehnică.

O altă noutate de la Knipex este reprezentată de noua generație de clești pentru țevi cu fălci încovoiate (cu reglare rapidă). Aceștia asigură o reglare precisă a deschiderii prin apăsarea butonului direct la piesa de lucru și sunt dotați cu protecţie împotriva prinderii, pentru prevenirea rănilor provocate prin strivire. Cleștii pentru țevi cu fălci încovoiate de la Knipex au o rezistenţă mare la solicitare, datorită braţelor înnobilate complet ale cleştelui, dar și o rezistență crescută la uzură, datorită dinţilor căliţi suplimentar.

Povestea Knipex începe în 1882, anul în care  Carl Gustav Putsch a înființat fabrica de scule de mână Knipex,  în Wuppertal, Germania. Astăzi, gama de produse Knipex este formată din aproximativ 1000 de articole, ceea ce permite selecţia optimă pentru fiecare domeniu de utilizare – chiar şi pentru domenii moderne, precum tehnica solară, energia eoliană sau industria aviatică.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *