Noul polizor Metabo WE 15-125 Quick, disponibil în showroom-ul Metatools

Noul polizor unghiular compact Metabo WE 15-125 Quick, echipat cu motor Metabo Marathon, poate fi achiziționat de luna aceasta din showroom-ul Metatools. Motorul Metabo Marathon înseamnă cu până la 50% mai mult cuplu, dar și o capacitate de suprasarcină – cu până la 20% mai mare.

Cu o putere de 1.550 W, polizorul unghiular este dotat cu ambreiaj de siguranță S-automatic, acesta eliminând reculul în momentul în care se blochează discul. În ceea ce privește sistemul de ventilație, fantele de aer sunt poziționate în partea din spate a polizorului, astfel că traseul de aer nu poate fi opturat.

Prin intermediul mânerului lateral Metabo VibraTech (MVT),  nivelul de vibrații este redus, ceea ce crește gradul de confort la utilizare.  Modelul WE 15-125 Quick este dotat cu sistem ,,Soft Start’’ pentru limitarea șocului de curent la pornire, cu protecţie împotriva pornirii accidentale la revenirea tensiunii de alimentare, dar și cu protecţie electronică la suprasarcină, toate pentru un nivel crescut de siguranță pentru utilizator.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *