Pensulele Harris, disponibile în showroom-ul Metatools

Pensulă Harris

Pensulele și ustensilele pentru vopsit și zugrăvit Harris reprezintă noua gamă pe care Metatools SRL Ploiești o  distribuie la nivel național. Produsele Harris se adresează tuturor celor care doresc un aspect impecabil al finisajului interior și exterior, fără însă să cheltuiască o avere. Dincolo de calitate  la  standarde englezești, pensulele și ustensilele fac din aplicarea vopselei o activitate mult mai ușor de realizat, datorită sistemelor inovatoare patentate Harris.

Pensule Harris NoLossPensule HarrisPensule Harris Easy CleanPensula Harris

 

Problema filamentelor fragile

Pensulele de calitate scăzută sunt, în general, fabricate prin folosirea de filamente sau peri de calitate îndoielnică. Filamentele de o calitate scăzută se vor rupe atunci când pensula este utilizată. Oricât de mult veți încerca să eliminați firele desprinse înainte de a aplica vopsea, există riscul de a-i împrăștia pe perete, în timpul aplicării vopselei.  Pensulele Harris conțin doar peri naturali  și filamente sintetice , în cazul cărora nivelul de fire pierdute este minim. Mai mult, gama No-Loss Evolution garantează împotriva pierderii filamentelor.

Stratul de finisaj

Stratul de finisaj este stratul final aplicat pe suprafața vopsită, pentru a optimiza rezultatul și pentru a îndepărta urmele lăsate de pensulă. Capacitatea unei pensule de a realiza această operațiune finală depinde atât de modul în care perii sunt fixați în filament, dar și de flexibilitatea și corpul pensulei.  Pensulele Harris au o flexibilitate extraordinară, iar capătul filamentului este mult mai fin, astfel încât să ofere un rezultat finit excepțional, la fiecare aplicare. Mai mult, acestea îți păstrează forma după ce au fost folosite și curățate, asigurând o vopsire de precizie a marginilor, ori de câte ori sunt utilizate.

Aplicarea vopselei

O pensulă obișnuită nu numai că va avea un volum diminuat ci și, per ansamblu, o performanță de vopsire slabă. Acest lucru înseamnă că pensula va fi mai puțin eficientă la încărcarea cu vopsea, ceea ce va avea ca și rezultat o încărcare mai frecventă și un rezultat final inegal. Pensulele Harris au fost proiectate pentru a face aplicarea vopselei cât se poate de eficientă și ușoară. Prin utilizarea de peri și filamentele sintetice de calitate, pensulele absorb mai multă vopsea, ceea ce înseamnă că nu necesită să fie reîncărcate frecvent.

Istoria producătorului  în materie de produse decorative începe în anul 1928.  Încă de atunci, Harris realiza produse decorative din cele mai bune materiale, pentru o utilizare ușoară. În anul 1961, compania a fost premiată cu Mandatul Regal (Royal Warrant) de către Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, în semn de recunoaștere drept producătorul de pensule și ustensile preferat de Royal Sandringham Estate. Harris deține și în prezent Mandatul Regal, prin intermediul căruia demonstrează că excelența produselor Harris este demnă de Casa Regală.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *