Prima aplicație care protejează acumulatorii sculelor electrice

Prima aplicație care protejează acumulatorii sculelor electrice

Tehnologia telefoanelor inteligente este folosită tot mai mult de constructorii profesioniști pentru a crește productivitatea și pentru a lucra mai eficient, iar orice sculă electrică DeWalt dotată cu acumulatori  XR 18V Tool CONNECT (de 2.0 sau 5.0AH)  poate fi conectată la un dispozitiv mobil pe o distanță de 30 de metri prin intermediul aplicației Tool CONNECT – un sistem cu conectivitate Bluetooth ce asigură constructorilor profesioniști un mod mai rapid, ușor și inteligent de a întreține scule profesionale DeWalt.  Prin intermediul aplicației puteți să:

  • Verificați rapid dacă mai multe scule sunt la locul lor și dacă acumulatorii sunt încărcați;
  • Puteți opri sculele dacă acestea nu mai sunt în zona de lucru agreată;
  • Puteți împrumuta sculele pentru o perioada specifică de timp;
  • Puteți crea alerte personalizate pentru a monitoriza sănătatea și performanța acumulatorilor.

 

Avantajele aplicației Tool CONNECT de la DeWalt:Prima aplicație care protejează acumulatorii sculelor electrice

Managementul inventarului

După ce au fost conectați prin intermediul aplicației Tool CONNECT, acumulatorii (și sculele electrice aferente) pot fi localizați și identificați cu ușurintă. Inventarul rapid poate fi făcut la începutul și sfârșitul unei lucrări pentru a vă asigura că toți acumulatorii sunt complet încărcați și se află în imediata vecinătate. Obiectele uitate sau rătăcite pot fi identificate cu ușurință, fără căutări ce vă consumă timpul.

Funcția “Împrumută”

Funcția “Împrumuta” a aplicației Tool CONNECT permite proprietarilor ținerea evidenței sculelor împrumutate. Aplicația va dezactiva automat acumulatorul și va notifica proprietarul asupra datei de expirare a împrumutului.

 Securitate

În cazul unui furt sau dacă sculele depășesc perimetrul de lucru definit, constructorii profesionali pot dezactiva automat acumulatorul Tool CONNECT pentru a preveni utilizarea acestuia.

 Personalizare și diagnosticare

Utilizatorii aplicației Tool CONNECT își pot crea alerte pentru a monitoriza statusul acumulatorilor. Aceste notificări includ alerte pentru nivel scăzut de încărcare și pot vedea timpul rămas de folosire. Utilizatorul poate alege să dezactiveze acumulatorul când acesta se află în afara razei de acoperire sau în cazul unor temperaturi mari de funcționare, pentru a evita deteriorarea acumulatorului.

Aplicația DeWalt Tool CONNECT este disponibilă pentru descărcare gratuită în App Store pentru telefoanele inteligente (modelele iPhone 4, 5, 6 și mai noi) și tablete (iPad Mini și modelele Air) ce folosesc un sistem de operare iOS.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *