Prinde faza electrizantă cu Metatools, Bosch şi Duckadam!

Campania Bosch “Prinde faza electrizantă!” vine şi la Ploieşti! Metatools organizează în data de 22 mai 2014 un eveniment special marca Bosch în care participanţii vor avea ocazia să-l cunoască pe unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Helmuth Duckadam. Invitaţii sunt aşteptaţi începând cu ora 11.00 la sediul companiei din Ploieşti, strada Poligonului 2, pentru a lua parte la demonstraţii tehnice inedite ale celor mai noi scule profesionale Bosch.

Din program nu lipsesc probele de îndemânare recompensate cu multe cadouri surprizã şi autografe oferite de Helmuth Duckadam, precum şi oferte şi pachete promoţionale la toată gama de scule şi accesorii Bosch. Metatools organizează cu ocazia acestui eveniment tombola “Câstigi premii electrizante”, oferind ca premii diverse scule electrice profesionale din gama Bosch, smartphone-uri Samsung şi marele premiu, un motoscuter. Acestea  vor fi extrase şi înmânate de invitatul special, Helmuth Duckadam.

Campania “Prinde faza electrizantă!” este organizată de Bosch în perioada 28 aprilie – 15 iunie 2014, la nivel naţional, în toate magazinele partenere. Prin achiziţionarea de scule şi accesorii Bosch şi înscrierea pe site-ul official al campaniei, www.fazaelectrizanta.ro, se pot câștiga mii de premii instant, 250 de invitații la evenimentul din 13 iulie (finala Campionatului Mondial de Fotbat 2014), 30 de scule Bosch, 10 smartphone-uri Samsung, 5 tablete Samsung sau 1 smart TV Samsung

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *