Produse de specialitate pentru industria petrolieră și maritimă

Produse de specialitate pentru industria petrolieră și maritimă

Compania Metatools, lider pe piața furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, este importator al gamei Weicon, iar clienții pot găsi în showroom-ul din Ploiești, de la adezivi şi etanşanţi speciali, până la spray-uri tehnice, paste de asamblare şi vaseline pentru toate domeniile.

Brandul Weicon, cu o tradiție de peste 60 de ani în dezvoltarea de produse de înaltă performanță, răspunde la nevoile profesioniștilor din industria petrolieră și maritimă prin intermediul unor produse special realizate pentru utilizarea în rafinării, pe platforme marine sau în industria chimică.

WEICON anti-gripare

Gama Weicon anti-gripare conține paste şi spray-uri de asamblare de înaltă performanţă, rezistente la temperaturi de la -180 grade Celsius până la +1400 grade Celsius.  Produsele anti-gripare oferă protecţie eficientă împotriva coroziunii, gripării, uzurii şi sudurii la rece (în special pe oţel inoxidabil). Produsele sunt rezistente la apă, apă sărată şi la majoritatea acizilor şi alcalinelor, au o bună aderență și rezistență la abraziune, sunt rezistente la presiune ridicată (230N/mm2), asigură asamblarea şi dezasamblarea uşoară și previn sudura la rece.

Weicon anti-gripareWEICONLOCK®

Adezivi şi etanşanţi anaerobi special concepuți pentru asamblarea pieselor metalice și pentru blocarea șuruburilor și a piulițelor, etanșarea filetelor, a articulațiilor cilindrice și a flanșelor.

  • AN 302-43 pentru blocarea filetelor, rezistenţă medie, aprobat de DVGW1/KTW, vâscozitate mai ridicată, dezasamblare cu scule normale.
  • AN 305-42 pentru întreţinerea asamblărilor cilindrice, rezistenţă medie, aprobat de DVGW, vâscozitate medie.
  • AN 305-72 pentru etanşarea ţevilor şi flanşelor (cu PTFE); rezistenţă medie, aprobat de DVGW, vâscozitate ridicată.

*DVGW aprobare pentru folosirea alimentării cu gaz şi a sistemelor de apă
* KTW test pentru sistemele de alimentare cu apă potabilă

Weiconlock adezivWEICON Black Seal

Silicon rezistent la temperaturi extreme, de la -60oC până la aproape +300oC. Excelentă aderenţă pe oţel, aluminiu, sticlă, ceramică şi multe alte materiale. Printre domeniile  de aplicare în care se recomandă utilizarea siliconului Black Seal se numără motoare, pompe de apă, angrenajele, axele, filtrele de ulei etc.Silicon rezistent la temperaturi extreme

WEICON Plastic Metal

Produsul ideal pentru reparații rapide, economice şi durabile, lipirea şi acoperirea celor mai diferite tipuri de material. Rezistent la temperaturi de la -35oC la +120oC , tip SF până la +90oC şi tip BL până la +180oC .

  • Tip A – metal plastic cu particule de oţel.
  • Tip BL – lichid pensulabil, mineral cu carbură de siliciu și zirconiu, extrem de rezistent la uzură.
  • Tip SF – chit, particule de oţel, uscare rapidă.
  • Tip WR2 – chit cu particule minerale, rezistent la uzură.

Gama Weicon conține și plastiline pentru reparații (rezistente la temperaturi de -50oC până la aproape +150oC pentru oțel inoxidabil, oțel și titan) dar și soluții de curățat pentru metale, plastic, cauciuc, sticlă, ceramică sau lemn ce îndepărtează eficient  unsoarea persistentă, uleiul, răşina, funinginea, ceara, nicotina, reziduurile de insecte, bitumul și urmele de scânteie.

WEICON Plastic Metal

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *