Profesioniștii din domeniul auto și al construcțiilor au de acum un aliat pe viață!

Fie că vorbim despre industria auto, cea a reparațiilor și întreținerilor mașinilor și utilajelor sau despre domeniul construcțiilor, profesioniștii români vor găsi în sculele de mână premium SATA un aliat de încredere ce le oferă garanție pe viață la produsele achiziționate.

Brandul SATA face parte din portofoliul gigantului american Apex Tool Group, concern ce operează în peste 30 de țări, iar produsele sunt “testate” zilnic de milioane de profesioniști. Dincolo de renumele internațional al brandului și de calitatea materialelor din care sunt realizate sculele, sistemele inovatoare patentate SATA asigură o productivitate crescută și îmbunătățesc experiența utilizatorului.

Față de alte scule de mână, brandul SATA introduce inovația ca o primă regulă de bază în filozofia brandului, iar sistemele patentate SATA se traduc în mai mult confort pentru utilizator. Compania Metatools introduce de anul acesta pe piața românească un brand puternic ce aduce multiple beneficii clienților, mai ales în contextul în care concurența este tot mai acerbă la nivelul atelierelor auto și al firmelor de construcții, iar utilizarea unor scule de calitate poate face diferența între competitori.

Inovațiile SATA

Cheile cu clichet SATA

Una dintre inovațiile SATA este sistemul Surface Drive® ce permite o prindere mai bună a elementelor de fixare, iar grație aspectului slim sculele de mână SATA ajung chiar și acolo unde cheile standard nu pot ajunge. Cu ajutorul antrenorului cu clichet, cheia devine un instrument care nu mai necesită capete tubulare speciale. De asemenea, cheile cu clichet SATA lucrează într-un unghi de 5o  față de 30o  la cheia standard.

Scule de mână SATAScule de mână SATACheie X Beam SATA

Sculele de mână SATA au fost create pentru a răspunde la nevoile celor mai exigenți utilizatori, de la industria reparațiilor auto până la mentenanță. Capetele de chei tubulare simple și de impact SATA sunt fabricate din crom-molibden, material ce crește putere și rezistența la impact, și tratate cu  fosfat de mangan pentru o mai bună protecţie împotriva ruginii şi a coroziunii.

Capete chei tubulare de impact Capete chei tubulare SATA

Cheile combinate, fixe și cheile reglabile SATA sunt dotate  și ele cu sistemul Surface Drive®, sistem ce asigură o mai prindere mai bună a elementelor de fixare.  De asemenea, acestea au nevoie de un unghi de doar 5˚ pentru a înșuruba/deșuruba un element de fixare, în timp ce o cheie standard are nevoie de un unghi de 30˚ pentru a putea fi manevrată. Mai mult, designul slim permite acestora să ajungă la piulițele sau șuruburile situate în zonele greu accesibile.

Scule de mână SATA

Cleștii Double-X™

Profită de versatilitatea unui clește așa cum nu ai mai văzut până acum! Profilul slim al cleștelui îi permite acestuia să ajungă în zonele greu accesibile, la care se adaugă o productivitate crescută dar și un nivel crescut de confort. Cleștii Double-X™ de la SATA se definesc prin durabilitate (datorită oțelului rezistent la coroziune), productivitate (întrucât  permite o deschidere completă a fălcilor pentru acces în zonele înguste) dar și prin confort (mânerul bi-material protejează mâinile utilizatorului atunci când se lucrează la temperaturi înalte).Clește SATA Double X

Clești combinați, clești de sertizare, instrumente pentru tăiat

Realizate din oțel crom-nichel,  sculele de mână pentru tăiat SATA au o durată de viață cu 30% mai mare față de cele din oțel crom-vanadium, au un mâner din cauciuc TPE ce crește aderența și sporește confortul  și un design al mecanismului cu pârghii ce reduce efortul utilizatorului cu 40%. Mai mult, muchiile de tăiere sunt tratate special pentru a tăia sârmă cu o duritate de până la HRC43, iar finisajul de culoare neagră crește rezistența la rugină.

Șurubelnițe izolate, surubelnițe cu clichet

Șurubelnițele izolate SATA sunt dotate cu mâner bicomponent PP+ TPE ce asigură un nivel crescut de confort, fiind în același timp rezistent la uleiuri și solvenți. Toate șurubelnițele izolate SATA sunt testate individual până la 10.000 V și evaluate până la 1.000 V pentru siguranță, acestea întrunind standardele DIN și certificările GS/VDE.  Lama surubelnițelor este realizată din oțel special aliat: crom-vanadiu-molibden  pentru a oferi putere și rezistență maximă, iar  designul subțire ajută sculele să ajungă mult mai ușor la piulițele situate în zone înguste.

Chei imbus

Cheile imbus SATA sunt fabricate din oțel crom-vanadium și sunt  cu 30% mai lungi decât cele standard, pentru îmbunătățirea accesului și a efectului de pârghie. Mai mult, acestea se caracterizează prin performanțe crescute de strângere, dar și printr-o durabilitate crescută.

Cheie imbus SATA

Sculele SATA sunt fabricate de unul dintre cei mai mari producători de scule de mână din lume, Apex Tool Group, concern ce operează în peste 30 de țări din lume. Cu sediul principal în SUA, Maryland, compania americană s-a format în iulie 2010 ca o asociere între doi producători de scule de mână de talie modială: Danaher Tool Group și Cooper Tools. Toate produsele SATA sunt certificate ISO 9001 și sunt conforme standardelor ANSI și DIN.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *