Proiecte

Scule electrice profesionale, echipamente de construcții și utilaje de mică mecanizare

  Scule electrice profesionale, echipamente de construcții și utilaje de mică mecanizare

  În cei peste 80 de ani, brand-ul americat DeWalt și-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesioniști. Gama de scule electrice este una completă, tehnologia lor fiind un atuu al brandului. Flexvolt XR oferă o putere mai mare și libertate în utilizarea celor cu acumulatori. Tehnologia oferă sculelor electrice o autonomie și performanță pentru profesioniști, care pot face aplicații cu adevărat dificile, fără să mai depindă de rețeaua de electricitate. Gama de produse DeWalt este alcătuită din:

  · Mașini de găurit
  · Ciocane demolatoare și rotative
  · Unelte de fixare și pistoale de bătut cuie
  · Șlefuitoare, rindele, mașini de frezat, mașini de îmbinat
  · Ferăstraie
  · Polizoare
  · Echipamente de distribuire & Pistoale cu aer cald
  · Echipament pentru amenajare spații verzi

  Indiferent de complexitatea proiectului tău, împreună cu IMER putem furniza produsele și utilajele potrivite, echipamente de construcții. Compania Imer a fost fondată în anul 1962 și a devenit unul din liderii Europeni în producția de echipamente pentru construcții. Timp de 50 de ani, misiunea companiei a fost să pună la dispoziția constructorilor echipamente de cea mai bună calitate. IMER este un furnizor din portofoliul nostru, care își propune să ofere soluția completă într-un proiect de construcții, cu ajutorul unei game complete de mașinării și utilaje pentru productie și transport de beton și mortar, tăiere de materiale, beton și asfalt, compactarea solului, acces la înălțime și excavare:

  · Betoniere
  · Malaxoare
  · Electroplane
  · Mașini de tăiat
  · Pompe de beton
  · Mașini de tencuit

  Cu o experiență de peste 10 ani , brandul german LUMAG dezvoltă și promovează mașini și echipamente de mica mecanizare, cu aplicații atât în zona profesională cât și cea DYI. Filozofia LUMAG este de a perfecționa și îmbunătății performanțele produselor, produsele LUMAG fiind fabricate în conformitate cu criterii stricte de calitate și proiectare. Mașinile sunt echipate cu motoare puternice și fiabile, ce garantează o durată lungă de viață. Portofoliul Lumag este alcătuit din:

  · Maiuri compactoare
  · Plăci compactoare
  · Clindru vibrant
  · Mașini de tăiat beton/piatră
  · Mașini de săpat șanțuri
  · Foreze de pământ
  · Mașini de tăiat/ depicat lemne
  · Tocătoare de crengi/ frunze
  · Aspiratoare
  · Mașini de tuns iarba
  · Mini dumpere
  · Mașini de măsurat
  · Freze de zăpadă
  · Compresoare
  · Mașini de șlefuit beton
  · Riglă vibrantă
  · Vibratoare de beton
  · Mașini de frezat rădăcini
  · Mașină multifuncțională