Proiecte

Avantajele Start-Up Nation, Fonduri Europene si serviciile de consultanță Metatools

Avantajele Start-Up Nation, Fonduri Europene si serviciile de consultanță Metatools

Ce este Start-Up Nation? Este oportunitatea de a începe o afacere, cu fonduri nerambursabile 100%, pe baza unui proiect de afaceri bine structurat. Start-Up Nation stă la baza finanțării multor companii de succes, anul acesta peste 300 de proiecte noi fiind inscrise în cadrul programului de finanțare. Noile companii pot achiziționa echipamente si utilaje specifice domeniului în care urmează să activeze, de aceea Metatools vine în ajutorul tău și oferă consultanță tehnică și produsele necesare punerii în aplicație a planului de afaceri.

Domeniile de activitate se clasifică în:

1. Producție

2. Servicii, inclusiv Industriile Creative definite conform HG. 859/2014*

3. Comerţ şi alte activităţi

Fondurile Europene sunt suport pentru pornirea afacerilor dacă îți dorești să construiești pe baza unui dosar, cu fonduri nerabursabile. Noua policită europeană oferă posibilitatea românilor să devină antreprenori, iar noi le suntem alături prin propuneri de achiziții și produse industriale, pretabile domeniului de activitate. În total România primește aproximativ 30 miliarde euro în perioada 2014 – 2020, pentru dezvoltarea diferitelor afaceri. Proiectele trebuie să fie dezvoltate și implementate pe teritoriul României, să fie eligibile, să respecte politicile și normele comunitare.

Dacă ești interesat de domenii precum agricultura, sivicultura, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) este instituția care te poate ajuta în proiectele tale viitoare. Subordonată Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, aceasta asigură implementarea tehnică și financiară a Programului Național de Dezvoltare Rurală. AFIR susține proiectele de dezvoltare din mediul rural, care necesită accesarea fondurilor europene nerambursabile. Proiectele sunt de de investiții personale sau de interes public. În cadrul acestor proiecte, echipa Metatools oferă suport în implementarea tehnică și achiziționarea utilajelor necesare.

Prin implicare și devotament, echipa Metatools a reușit să ducă la implementări de succes, mai multe proiecte finanțate prin fonduri nerambursabile