Revista Fereastra: METATOOLS, modificări importante în activitatea curentă a firmei

Anul 2015 este foarte important pentru compania Metatools, în privinţa planurilor de dezvoltare. Astfel, încă din luna martie, planurile de extindere s-au concretizat prin intermediul mutării departamentului de service/service mobil într-un nou spaţiu, prin extinderea showroom-ului, dar şi prin actualizarea spațiului vizual din interiorul showroom-ului, la standarde europene.

„În acest sens, am lansat, recent, un website cu un concept nou, care are ca scop principal oferirea unor informaţii complete şi de ultimă oră privind produsele comercializate şi serviciile integrate pentru clienţi. Pe lângă acestea, beneficiarii vor avea ocazia să se informeze prin intermediul noului website cu privire la beneficiile şi avantajele rezultate în urma colaborării cu societatea noastră. În prezent, oferta proprie include numeroase tipuri de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi cel al construcţiilor. Gama sortimentală include, totodată, produse destinate domeniului tâmplăriei termoizolante, respectiv sisteme de feronerie pentru ansamblurile din PVC mărcile Dr. Hahn, G-U, Winkhaus, Verofer şi Hoppe”, a precizat Lavinia Radu, reprezentant al departamentul de relaţii publice din cadrul firmei.

***

Compania Metatools, cu capital integral românesc, a împlinit 17 ani de activitate pe piaţa autohtonă, fiind, în prezent, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice pentru industrie şi construcţii din judeţul Prahova. Firma se distinge pe piaţa de profil şi prin prisma faptului că oferă clienţilor servicii complete de vânzare, consultanţă, service în garanţie, post-garanţie şi mobil, precum şi închirieri de scule electrice şi utilaje. Potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice, în ultimii ani, activitatea Metatools a fost pozitivă şi a permis obţinerea unei cifre de afaceri de 4,54 milioane de euro în 2014. Informaţii suplimentare, la www.metatools.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *