Power Plus, un plus de valoare pentru proiectul tău!

Dual Power - 20V & 40V

Știm cu toții cât este de important să fim eficienți în orice proiect pe care îl derulăm. În timpul lucrărilor, este nevoie de numeroase scule electrice, iar acest aspect poate să ne îngreuneze munca. Soluția de care putem beneficia este compatibilitatea dintre acestea și ușurința de utilizare a sculelor electrice. Gama portabilă este recomandată pentru proiectele semi-profesionale și pentru cele hobby.  Îți oferă o flexibilitate mai mare în utilizare și pot fi folosite oriunde. Cel mai important este să utilizezi acumulatorii potriviți. Ai auzit despre DUAL POWER și beneficiile oferite?

Noua platformă Power Plus îți oferă posibilitatea utilizării acumulatorilor de 20V și 40V. Aceasta include toate sculele electrice portabile sau pentru grădinărit. Este foarte simplu: poți cupla acumulatorul de 40V atât pe o mașină de 40V, cât și pe una de 20V DUAL POWER. Dacă îți dorești o autonomie mai mare, cuplează acumulatorul de 40V pe mașina de 20V. Astfel vei obține o durată mai lungă de utilizare. În acest mod, proiectele tale ajung la forma finală în mai puțin timp! Nu mai este nevoie să încarci acumulatorii în mod repetat. Pe lângă aceste beneficii, poți utiliza scula electrică deja achiziționată, dar să îi dai un plus-valoare cu acumulatorul DUAL POWER.

Acumulatorul DUAL POWER 20V are ca timp de încărcare completă 60 de minute, cu o capacitate de 2500 MAH. Are o greutate de 0.3kg, ceea ce te ajută atunci când dorești să o transporți, împreună cu scula electrică. Ca beneficiu în utilizare, oboseala mâinii este diminuată și astfel reușești să lucrezi pe o durată mai mare de timp, fară să fie nevoie de pauze periodice.

DUAL POWER 40V se încarcă complet în aproximativ 150 minute și reușește să demonstreze caracterul inovator în cadrul proiectelor tale. Dacă dorești să fii mai eficient și să ai o putere mai mare de înșurubare / găurire, acest acumulator este alegerea potrivită. Proiectele tale sunt mai ușor de finalizat și efortul depus este diminuat. Ai mai mult timp să fii alături de familie și să vă bucurați de rezultatele obținute.

Gama Produse Dual Power
Platforma Dual Power

Află mai multe informații despre produse în magazinele Metatools (hartă) 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *