Metatools este mereu în pas cu nevoile clienților săi, astfel că pentru echipamentele ce nu se pot transporta, reparațiile se realizează la sediul beneficiarului, prin intermediul echipelor de intervenţie dedicate.

Service-ul mobil intervine rapid şi eficient, fie că este vorba de şantiere, locuințe sau exploatări petroliere. Pentru acest gen de intervenţii specializate, autoutilitarele firmei sunt complet dotate ca ateliere mobile.

Divizia de service Metatools oferă, pe lângă asistenţă tehnică calificată, servicii de punere în funcțiune și întreținere, intervenții rapide în caz de urgență dar şi eliminarea deșeurilor (ulei, filtre) în conformitate cu legislația din domeniu, la prețuri avantajoase.

Care sunt beneficiile accesării service-ului mobil Metatools?

  • Echipe dedicate ce intervin rapid la sediul beneficiarului
  • Stoc permanent de piese de schimb și consumabile - utilizarea de piese și consumabile originale
  • Asigurăm training cu personalul utilizator
  • Personal tehnic instruit pentru rezolvarea celor mai complexe probleme tehnice
  • Accent pe mentenanța preventivă - diagnosticări și verificări din timp ale generatorului
  • Intervenții la sediul clientului, pe întreg teritoriul României: clădiri de birouri, instituții, sonde de foraj petrolier, șantiere, spații comerciale etc.

Aproximativ 90% din reparațiile  realizate asupra generatoarelor de curent electric pot fi prevenite, motiv pentru care divizia de SERVICE MOBIL oferă posibilitatea realizării unui contract de mentenanță preventivă grupuri electrogene, prin intermediul căruia beneficiați de:

Discount atractiv

  • Contractul cu service-ul aduce beneficii notabile, precum intervenție rapidă dar și un discount de care beneficiezi în calitate de client Metatools.

Fără costuri suplimentare

  • Prin intermediul mentenanței preventive ai un control mai bun asupra costurilor, astfel că verificările realizate în mod periodic, înainte de apariția unei probleme grave, te scutesc de cheltuieli neprevăzute. De cele mai multe ori, simpla verificare a echipamentului poate duce la prevenirea unei probleme care să îți afecteze afacerea.

Service Mobil Metatools

Autoutilitară service mobil Metatools