Divizia de service desfășoară activităţi complexe de întreţinere, revizii şi reparaţii la toate sculele şi utilajele electrice sau pneumatice, aflate atât în perioada de garanţie, cât şi în cea de post-garanţie.

Începând cu martie 2015, service-ul Metatools a fost relocat într-un atelier cu o suprafață de 250mp, ce beneficiază de un depozit de piese de schimb generos, echipat cu o instalație modernă de spălat piese, mașină de găurit CNC, strung universal, presă de 20 T, macara, dar și echipamente pentru reparații complexe. Mai mult, noul punct de lucru, aflat în vecinătatea showroom-ului Metatools, beneficiază de un nou spațiu dedicat reparațiilor electronice.

Întrucât echipele de service participă activ la stagii de pregătire profesională și training-uri,  clienții pot fi siguri că echipamentele aduse în service beneficiază de o expertiză specializată, la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Datele statistice indică faptul că aproximativ 90% din reparații pot fi prevenite, motiv pentru care  asigurăm, pe lângă activitatea de reparații în garanție și post-garanție, și activitatea de întreținere periodică planificată, în baza unui contract de service, conform specificațiilor prevăzute în documentația tehnică a echipamentelor.

Ce pierzi dacă nu alegi service-ul Metatools?

  • Expertiză și reparații de cea mai bună calitate
  • Tarife accesibile
  • Stoc permanent de piese de schimb și consumabile originale
  • Personal tehnic instruit pentru rezolvarea celor mai complexe
    probleme tehnice
  • Intervenții la sediul clientului
  • Oferte promoționale la reparațiile realizate în service

Service scule electrice Metatools

Service scule electrice Metatools