Syneon Chip – Eficienţă energetică inteligentă

Syneon Chip

Noua inovație de la Bosch – Syneon Chip – promite furnizarea unui raport optim între putere şi rezistenţă, dozând astfel energia furnizată de acumulator, în funcție de necesitățile utilizatorului. Concret, acest cip asigură reglarea  energiei furnizate de acumulator. Raportul dintre turaţie şi cuplu este optim adaptat la procesul de lucru, iar cantitatea de energie eliberată este exact cea necesară. Astfel,  sculele electrice cu acumulator lucrează întotdeauna cu putere optimă şi rezistenţă maximă pentru orice proiect.

Nu există scăderi de energie la descărcarea acumulatorului, în schimb sculele electrice cu acumulator Bosch cu Syneon Chip lucrează întotdeauna cu putere maximă până la capăt. În plus, toate sculele electrice cu acumulator Bosch sunt echipate cu cei mai noi acumulatori litiu-ion.

Acumulatorii au o  greutate redusă, sunt întotdeauna gata de utilizare şi pot fi încărcaţi total sau parţial în orice moment. Mai mult, sunt disponibili în sistemul flexibil Power4All, adică un singur acumulator şi un încărcător se pot utiliza la toate sculele şi uneltele de grădină ale sistemului puternic de 18 V sau ale sistemului compact de 10,8 V.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *