Tirul Ridgid în valoare de 1 milion de dolari revine pe 16 martie la Metatools

METATOOLS în parteneriat cu RIDGID TOOL Europe, parte a concernului american EMERSON, va organiza pe data de 16 martie 2015, începând cu ora 10.00, la sediul din Ploieşti, str. Poligonului nr. 2, a doua ediție a evenimentului demonstrativ “Ridgid Innovation Roadshow”, după ce în anul 2010, camionul a încântat ploieștenii cu designul său inovator.

După o călătorie începută în Emiratele Arabe Unite, ce va debuta în Europa pe data de 13 martie, profesionștii români din domeniul instalațiilor, din domeniul petrochimiei, din domeniul energiei electrice sau din domeniul construcțiilor vor avea ocazia să testeze și să se familiarizeze cu cele mai inovatoare produse Ridgid. Înainte de a poposi în România, tirul de un milion de dolari va face o oprire în Qatar, urmând ca prima locație din România a camionului Ridgid să fie la sediul Metatools din Ploiești.

Cu o lungime de aproximativ 20 metri, 110 mp desfășurați și conceput sub forma unui showroom mobil, participanții la eveniment pot testa peste 200 de scule, începând de la cele pentru prelucrat țevi, echipamente de video inspecție pentru canalizări, până la locatoare de utilități și dispozitive pentru mentenanța canalizărilor. Începând cu ora 10.00, în interiorul tirului vor avea loc testări de scule, unelte şi echipamente profesionale, dar și demonstrații de utilizare pentru cele mai noi produse Ridgid. Pe tot parcursul show-ului, organizatorii vor împărți materiale promoționale, iar toți cei prezenți la Ridgid Innovation Roadshow vor avea ocazia să achiziționeze, doar pe data de 16 martie, echipamente la prețuri speciale și, nu în ultimul rând, să participe la concursul cu premii organizat în cadrul evenimentului!

La evenimentul demonstrativ Ridgid vor participa clienți Metatools, dar și studenți ai Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești, care se vor familiariza cu cele mai noi echipamente Ridgid, specifice ariei Oil & Gas. Tot pe data de 16 martie se va prezenta, în premieră, noul echipament pentru șanfrenat conducte metalice RIDGID B-500, noua gama de monitoare SeeSnake, dar și echipamentul pentru sertizat terminale pentru cabluri electrice acționate electro-hidraulic (RIDGID RE-60).

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *