Toamna se schimbă STIHL-ul!

Programul STIHL folositeProgramul Stihl folositeAi un motofierăstău STIHL folosit și vrei să îl schimbi cu unul nou? Atunci te așteptăm în showroom-ul METATOOLS! Vino cu utilajul tău STIHL folosit, iar noi vom face o evaluare a acestuia. Utilajul trebuie să fie într-o stare tehnică acceptabilă, funcțional și complet din punct de vedere al componentelor. Cât noi evaluam, tu poți vizita punctul de vânzare STIHL și VIKING din magazin, unde vei găsi o gamă completă de motoutilaje pentru casă, parcuri și grădini.

După evaluare îți facem o ofertă de preț pentru echipamentul tău vechi, iar tu plătești doar diferența de bani pentru utilajul nou achiziționat.

Dacă totuși nu ai un  motofierăstău STIHL pe care să îl schimbi cu unul nou, poți cumpăra un STIHL folosit, la aceeași calitate germană recunoscută, testat de specialist! Utilajele sunt în perfectă stare de funcționare, iar prin achiziționarea unui motofierăstău folosit beneficiezi de toate avantajele: garanție conform legislației în vigoare și servicii post-vânzare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *