Toate produsele REMS, într-o aplicație gratuită

Rems AppREMS App este cea mai recentă aplicație lansată de producătorul german de mașini și scule pentru prelucrarea țevilor.  După descărcare,  tot ce trebuie să faci este să scanezi logotipul sau fotografia produsului, codul QR sau calendarul de perete REMS, iar aplicaţia va afişa descrierile de produs, cărţile tehnice, cataloagele de piese de schimb sau videoclipurile de prezentare.

Pentru iOS aplicația se descarcă gratuit din Apple AppStore, iar pentru telefoanele inteligente cu sistem Android din Google Play. Astfel, utilizatorul are acces imediat la toate cărţile tehnice, cataloagele de piese de schimb, informaţiile despre produs sau videoclipurile de care are nevoie, în timp real.

REMS este unul dintre principalii producători de maşini şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Din 1909, anul fondării, REMS produce scule pentru prelucrarea ţevilor, în special pentru instalaţii sanitare şi de încălzire. Fabrica REMS este situată în Waiblingen, lângă Stuttgart, în centrul industriei high-tech germane. Toate produsele REMS îndeplinesc normele de siguranţă şi prevenire a accidentelor şi satisfac standardele europene corespunzătoare, în acord cu directivele CE. În plus – cu excepţia câtorva scule manuale care nu au relevanţă privind siguranţa – toate produsele REMS sunt testate şi aprobate de institute de testare independente, de exemplu TÜV. În acest fel, toate produsele REMS satisfac standarde foarte ridicate privind siguranţa funcţionării şi siguranţa operatorului.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *