Un nou eveniment de succes organizat de Metatools a avut loc la finalul lunii mai

Compania Metatools a organizat pe data de 22 mai 2014, la showroom-ul din Ploiești, o manifestare marca Bosch în cadrul căreia participanţii au fost premiați și au avut ocazia să-l cunoască pe unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Helmuth Duckadam. În cadrul evenimentului au avut loc demonstraţii inedite ale celor mai noi produse Bosch, numeroase concursuri și probe de îndemânare recompensate cu multe cadouri surpriză şi autografe oferite de către Helmuth Duckadam, precum şi oferte şi pachete promoţionale la toată gama de scule și accesorii Bosch.

„Evenimentul organizat de Metatools împreună cu reprezentanța Bosch din România a fost un succes. Ne-am bucurat de prezența a peste 200 de persoane, de la peste 150 de firme, companii atât din Prahova cât și din țară. Evenimentul face parte dintr-un circuit mai larg de manifestări pe care noi le-am organizat împreună cu reprezentanța Bosch România iar prezența domnului Helmuth Duckadam în mijlocul nostru a constituit un punct de atracție pentru toți cei prezenți”, a declarat Mircea Androne, Directorul Comercial al companiei Metatools.

Vizitatorii au putut asista la demonstrațiile tehnice realizate de reprezentanții Bosch și au putut să testeze cele mai noi echipamente, în trei ateliere: scule electrice profesionale, accesorii pentru scule electrice şi aparate de măsură profesionale. Mai mult, în cadrul fiecărui atelier au fost organizate concursuri tematice, participanții fiind premiați cu vouchere de cumpărături, mingii de fotbal, tricouri, rucsacuri, ceasuri de mână, invitații la petrecerea Bosch România din 13 iulie de pe stadionul Lia Manoliu ce va avea loc cu ocazia finalei Campionatului Mondial de Fotbal 2014 dar și multe premii surpriză.

Premiile puse la bătaie în cadrul tombolei „Câștigi premii electrizante” au fost înmânate câștigătorilor chiar de către invitatul special, Helmuth Duckadam. La extragere au participat atât toate taloanele înscrise la tombolă în perioada campaniei, respectiv  între 12 și 22 mai 2014, dar și toți cei care au completat taloanele de participare în ziua evenimentului.

Îi amintim pe fericiții câștigători ai premiilor oferite de Metatools:

  • Dan Dumitrescu, Premiul 1 – Motoscuter Boston Eight
  • Gheorghiu Ioan, Premiul 2 – Ciocan rotopercutor Bosch 2-26 DRE
  • Dan Dumitrescu, Premiul 3 – Smartphone Samsung Duos 2
  • Glod Mihai, Premiul 4 – Polizor unghiular Bosch GWS 850 CE + Fier de călcat Bosch QuickFilling
  • Florea David, Premiul 5 – Mașină de găurit Bosch PSB 500 RA + Fier de călcat Bosch QuickFilling

De asemenea, în cadrul evenimentului s-au prezentat și unele dintre cele mai noi produse apărute pe piață. Produsul vedetă al evenimentului a fost noul telemetru cu laser Bosch GLM 100 C Professional care transferă simplu, rapid şi fără erori de transfer, rezultatele de măsurare direct pe calculator, tabletă şi smartphone, prin interfaţă integrată de date. Organizatorii au prezentat și noutățile sezonului, respectiv sistemul de aspirare GDE pentru ciocane rotopercutoare SDS-Plus și SDS-Max pentru ciocane demolatoare.

Compania are o experiență vastă în organizarea de manifestări ce aduc laolaltă clienți și furnizori de scule și echipamente specifice domeniului construcțiilor și al industriei. Printre acestea amintim: Bosch Power Adventure (2008), Ridgid Reputation Roadshow (2010), Makita Demo Tour (2010), Ridgid „We build reputations” (2011), Makita Day „Testează calitatea japoneza” (2011), Maratonul sculelor Bosch (2012), Ridgid “Demo Day” (2013).

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *